První záběry z hraní nových případů Sherlocka Holmese
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter Novinka První záběry z hraní nových případů Sherlocka Holmese

První záběry z hraní nových případů Sherlocka Holmese

Michal Burian

Michal Burian

18

<strong>Aktualizováno o další gameplay</strong>. Proslulý detektiv se svým věrným přítelem vyšetřují pět záhadných vražd ve viktoriánském Londýně.

Reklama

Aktualizace: V sobotu odpoledne jsme vás informovali o prvních gameplay záběrech z hraní Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter. Dnes přichází na řadu další video, nemá pouhých sedm minut jako to z víkendu, ale necelých 17. Pokud vás zajímá, jak nové případy Sherlocka Holmese vypadají, tak se určitě podívejte. Krom jiného uvidíte postupné vyšetřování zločinu, vyslýchání svědků a další praktiky proslulého detektiva.

Původní zpráva

Koncem května začne proslulý detektiv Sherlock Holmes řešit nové případy. Vyšetřovat bude pět záhadných vražd ve viktoriánském Londýně. Po městě se budete moci svobodně pohybovat, hledat stopy a vyslýchat podezřelé. Vše bude okořeněno o akční sekvence a hlavně pamatujte na to, že každé vaše rozhodnutí bude mít důsledky. Čelit budete rodinnému příběhu, neodolatelným emocím a okultní pomstě.

„Hra The Devil’s Daughter nabízí jedinečnou hratelnost kombinující s vyšetřováním, akcí a průzkumem. Jde o jedinečný zážitek testující inteligenci a nervy hráčů,“ dočteme se v tiskové zprávě. Ta zmiňuje ještě rozsáhlé město a postupné nalézání důkazů. Naštěstí vám bude pomáhat věrný parťák Watson.

Seznamte se více s hrou Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter ve videu s prvními gameplay záběry. Titul dorazí již 27. května na PC (s českými titulky), PlayStation 4 a Xbox One.

Nové obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama