První záběry z hraní RAGE 2 dokázaly, že je to šílená a rychlá akce
RAGE 2 Novinka První záběry z hraní RAGE 2 dokázaly, že je to šílená a rychlá akce

První záběry z hraní RAGE 2 dokázaly, že je to šílená a rychlá akce

Michal Burian

Michal Burian

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Trošičku z prvního dílu RAGE. Do toho něco z Just Cause, Mad Maxe a dokonce i Dooma.

Reklama

Pokud jste viděli živě začátek tiskové konference Bethesdy na E3, tak si o RAGE 2 dokážete udělat obrázek sami. Bude to šílená open-world akce, stejně jako představení kapely před příchodem dvou vývojářů. Bethesda s id Software si vybrali Avalanche Studios z důvodu jejich šíleného pojetí otevřeného světa - ve hrách Just Cause a Mad Max. Svět RAGE 2 je pro tvůrce ze Švédska jak dělaný, je dostatečně šílený na jejich kousky a podle jejich slov půjde o nejšílenější open-world střílečku, kterou jsme doposud hráli. Z gameplay záběrů je to dost viditelné. RAGE 2 budou hráči buď milovat nebo nenávidět. Nic mezitím nejspíš nebude. Jen se podívejte na první gameplay záběry. Ty ukazují jednu z misí a zároveň něco z arzenálu hlavního hrdiny a jeho schopností. Plus průzkum otevřeného světa.

Tak co, líbí se vám RAGE 2 v podání autorů Just Cause a Mad Maxe, kterým pomáhají původní tvůrci RAGE z id Software? Já v tom hodně vidím zmíněného Šíleného Maxe. S tím rozdílem, že RAGE 2 je z pohledu první osoby a k tomu je mnohem šílenější. Ale mohla by to být zábava s dávkou pořádné brutality. Z mého pohledu RAGE 2 připomíná trošičku jedničku, již zmíněné díly od Avalanche Studios a k tomu všemu ještě Dooma. Souhlasíte?

Zároveň byly představeny jednotlivé edice.

Sběratelská edice se bude prodávat za 120 dolarů a zahrne hlavu mutanta se snímačem pohybu, která mluví. Dokáže vystrašit vaše hosty a vás případně pobavit. Součástí je ještě steelbook a další maličkosti. Deluxe edice s cenovkou 80 dolarů zahrne spoustu dodatečného obsahu. Tím největším bude rozšíření kampaně Rise of the Ghosts. O tom se ale dozvíme podrobnosti až později, víme, že to má být vrzšující. Místo toho Bethesda láká na BFG zbraň z Dooma, Mutant Monster Truck Skin, Wasteland Wizard Cheat Codes (kódy vám dají mocnou sílu od wizarda pustiny), Progress Booster, Cult of the Death God Mission s divokou jízdou, která pošle Walkera proti bláznivým mutantům, Nicholas Raine Armor a Settler Pistol a Battle Standard.

RAGE 2 vyjde na jaře 2019 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama