První záběry z Magic: Legends
Novinka První záběry z Magic: Legends

První záběry z Magic: Legends

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Toto MMO ze světa legendárních kartiček působí jako další iterace Path of Exile. Doplněno o delší záznam.

Reklama

UPDATE: Objevilo se další, tentokrát o dost delší video, ukazující hru za Mind Mage.


Na The Game Awards 2019 bylo představeno mnoho nových titulů, mezi něž patřilo i Magic: Legends - akční MMO ze světa Magic: The Gathering. V té době jsme o hře nevěděli nic moc jiného, než jen to, že ji má na starosti studio Cryptic a jejím vydavatelem se stala společnost Perfect World.

To se ovšem dneškem mění, jelikož se na oficiálním YouTube kanále magazínu Game Informer objevila dvě videa, která letmo zobrazují samotnou hratelnost titulu. Z nich to následně vypadá, že Magic: Legends půjdou ve šlépějích Path of Exile, jelikož nám nabídnou relativně klasickou "diablovkovou" rubanici z izometrického pohledu.

Hra by ovšem měla nabídnout minimálně jednu zajímavou mechaniku, kterou je stavění svého vlastního cyklujícího balíčku dvanácti karet schopností, kdy pokaždé čtyři z nich jsou aktivní.

Pokud vás titul zaujal, tak rozhodně i nadále sledujte stránky Game Informeru, jelikož v průběhu měsíce zde budou vycházet další exkluzivní materiály, týkající se této hry.

Samotné vydání tohoto MMO je posléze mířeno na letošní rok, kdy se dočká PC, PlayStation 4 a Xbox One. Dobrá zpráva je i to, že při jejím vydání bude titul free-to-play, takže se do něj bude moci pustit každý potencionální zájemce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama