PSP telefon na premiérové fotografii
Novinka PSP telefon na premiérové fotografii

PSP telefon na premiérové fotografii

Michal Maliarov

Michal Maliarov

22

Ještě v srpnu jsme vás upozorňovali na první zmínky o PSP telefonu, který se chystal na trh v kolaboraci se společností Sony Ericsson. Nyní to vypadá, že máme i důkaz <strong>+ AKTUALIZACE</strong>.

Reklama

Aktualizace (22:17): Zbrusu nový zdroj potvrdil, že se v žádném případě nejedná o fake. Telefon nese kódové označení Zeus a již jej bylo možné spatřit na jiných fotografiích. Zavítejte například do této galerie.

Aktualizace (19:42): Sony odmítá jakékoliv spekulace s tímto telefonem a jasně říká, že se jedná o fake. Bude jim ale někdo vůbec věřit?

Původní zpráva: Server Engadget, který nás informoval již dříve, nyní ukazuje i první fotografii přístroje, který zepředu vypadá jako model Sony Ericsson Xperia X10, po otevření však ukazuje klasická tlačítka PlayStationu s navigačním křížem a senzorovými analogy.

Telefon se tedy objeví pod pokličkou Sony Ericssonu a využívat bude operační systém Android od Google. Ten bude podporovat nový obchod Sony Marketplace, kde se budou kupovat tituly. A to včetně velkých značek jako God of War a jiné.

Engadget také odhalilo specifikace přístroje. Ten by měl nabídnout procesor Qualcomm s taktem 1 GHz, 512 MB RAM a 1 GB ROM paměti. K tomu připočtěte dotykový displej s úhlopříčkou 4,1 palce, vestavený fotoaparát s LED diodou a vysouvací panel s ovládáním.

Nejvíce zaujme v ovládacím panelu absence analogových páček. Místo toho je tu jakýsi senzorový povrch. Samozřejmě nejsou zveřejněny žádné oficiální informace a vše se tak prozatím bere jako spekulace. Telefon na fotce ale vypadá více než reálně. Engadget se dušuje, že by měl být přístroj oficiálně představen ke konci letošního, případně na začátku příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama