Sony konečně potvrdilo PS Phone, tak trochu
Novinka Sony konečně potvrdilo PS Phone, tak trochu

Sony konečně potvrdilo PS Phone, tak trochu

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

3

Playstation Phone se fanouškům zase o kousek přiblížil. V rozhovoru totiž jeho existenci nepřímo potvrdil výkonný ředitel Sony, Masaru Kato.

Reklama

Ačkoliv nešlo o oficiální představení, Kato se nechal slyšet, že kdyby herní telefon skutečně připravovali, určitě by se na něm podíleli jak lidé ze Sony Ericsson, tak zaměstnanci Sony Computer Entertainment. Při zavedení řeči na obrázky a informace, které zveřejnil server Engadget pak Kato uvedl.

"Co se nového PSP produktu týče, chápu, že po mně nechcete, abych vám hned prozradil, kdy se objeví na trhu. Můžu však zatím říct jen, že mobilní herní trh je tady v Japonsku velice populární a sám o sobě má rozhodně ohromný potenciál."

"Určitě tedy nemohu říct, že bychom si ho nevšímali. Uvažujeme nad vývojem tímto směrem a aktuálně probíráme plány do budoucna. Samozřejmě zatím nemůžu mluvit o konkrétních produktech, ale pokud mluvíme o smartphonech a tabletech ... zatím si tak úplně nedokážeme představit jak na ně dostat naše hry."

Aby toho nebylo málo, Masaru Kato se lehce otřel i o konkurenční Apple, neboť uvedl, že není vyloučeno, že na trh dopraví konkurenta veleúspěšného iPadu. Na detaily si ale podle všeho budeme muset ještě nějakou tu chvíli počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama