Ptejte se nás na Zaklínače 3: O víně a krvi
Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi Novinka Ptejte se nás na Zaklínače 3: O víně a krvi

Ptejte se nás na Zaklínače 3: O víně a krvi

Redakce

Redakce

62

Odpovědi na otázky, které vás zajímaly.

Reklama

Dnes v 15:00 jsme vám jako jediní v České republice a na Slovensku přinesli obsáhlou recenzi na datadisk O víně a krvi pro třetího Zaklínače. Ještě předtím jsme vám nabídli možnost se nás zeptat na otázky, které vás zajímá. Na některé jsem odpověděl přímo v recenzi, ostatní dostávají prostor v této speciální novince.

Odpovědi na otázky

Jaká je rozloha Toussaintu?

Oficiálně by měla být velikost nového regionu podobná ostrovům Skellige. Nám v redakci se ale velikost zdála o malinko menší. Toussaint je ovšem dostatečně velkým místem.

Kolik najdeme v Toussaintu vedlejších questů?

Vývojáři tvrdí přes 90, za několik dní, co datadisk v redakci hrajeme, se nám zatím všechny objevit nepodařilo. Ale nepřekvapilo by nás, kdyby toto číslo bylo více než reálné. Několik desítek čekejte určitě.

Dají se krom brnění vystavit hlavy nestvůr na stěnu?

Bohužel. Na stěnu si můžete pověsit obraz nebo jeden typ „maličkosti,” který bychom vám neradi prozrazovali. Trofej se nám ovšem pověsit nepodařila. Vystavit si také můžete zbraně, jak již bylo zmíněno v recenzi.

Má nějaký dopad předešlé rozšíření (Srdce z kamene)?

Žádný takový dopad jsme nezaznamenali. On je celkově datadisk O víně a krvi takovým samostatným rozšířením. Zahrát si ho můžete i bez absolvování původního příběhu a prvního datadisku. Jen začnete s Geraltem, u něhož si rozdělíte schopnosti podle svého.

Jdou přebarvit zaklínačské sety?

Zaklínačské sety je vlastně jediný typ brnění, který přebarvit jde. V O víně a krvi najdete například fialovou, tyrkysovou, černou, červenou nebo oranžovou barvu a několik dalších.

Obsahuje datadisk nějaký nový set?

Nových setů naleznete v O víně a krvi hned několik. Mezi ty nejdůležitější patří mantikoří zaklínačská zbroj, včetně velmistrovských úrovních všech čtyř předchozích. V datadisku také najdete například rytířská brnění ap.

Jak je to v datadisku O víně a krvi se sexem?

Erotika je součástí Zaklínače a nechybí ani v tomto rozšíření. Když příležitosti využijete, užijete si krásné záběry na neobvyklém místě.

Máte na nás nějaké otázky? Ptejte se, rádi odpovíme.

Původní zpráva

Fanoušci Geralta z Rivie odškrtávají každý den v kalendáři a netrpělivě vyhlížejí 31. května, kdy vychází druhý a zároveň poslední datadisk ke hře Zaklínač 3: Divoký hon. V redakci Zingu jsme měli to štěstí, že jsme se k expanzi O víně a krvi dostali v předstihu a jako jedni z mála vám budeme moci před vydáním přinést recenzi.

Recenzování jsem se chopil přímo já (Miky) a krátce před půlnocí jsem dohrál příběhovou část. Ještě mně čeká několik vedlejších úkolů. Pokud vše půjde podle předpokladů, tak recenze vyjde zároveň s embargem, tedy 25. května v 15:00 našeho času, což je šest dnů před samotným vydáním hry Zaklínač 3: O víně a krvi.

Pokud vás něco zajímá, neváhejte a napište nám do komentářů. Na otázky odpovím přímo v recenzi, případně krátce poté v aktualizaci této novinky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama