PUBG Mobile se rozšířil do celého světa
PUBG MOBILE Novinka PUBG Mobile se rozšířil do celého světa

PUBG Mobile se rozšířil do celého světa

Michal Burian

Michal Burian

11

Survival fenomén ve stylu battle royale už i na cestách v mobilech a tabletech s iOS a Androidem.

Reklama

PlayerUnknown’s Battlegrounds má za sebou další rozšíření. Poté, co byla hra koncem loňského roku v plné verzi spuštěna na PC a v předběžném přístupu na Xboxu One, se dostalo na majitele chytrých telefonů a tabletů s operačními systémy iOS a Android. Pokud toužíte po tom, si tenhle battle royale zahrát i na těchto zařízeních, tak hru zdarma stáhnete z App Store a Google Play.

PUBG Mobile je podle tiskové zprávy autentický port PC verze. I na mobilech a tabletech bude o přežití bojovat stovka hráčů na mapě o rozměrech 8x8 kilometrů. Zajímavé je, že i mobilní verze běží na technologii Unreal Engine 4. Dosavadní hodnocení od hráčů je velmi pozitivní, někteří dokonce píšou o tom, že na mobilech a tabletech je hra mnohem lepší než na počítači. Jiní připomínají, že hodně záleží na tom, jak výkonný máte svůj chytrý přístroj. Titulu by prý neuškodila lepší optimalizace. Podle toho vypadá také doporučení: iPhone 6 a Android 5.1.1 s 2 GB RAM.

Vydáte se do mobilního battle royale? Pokud vás podobné hry zajímají, tak před třemi dny byla globálně spuštěna iOS verze konkurenčního Fortnite od Epic Games. Za pouhé tři dny v ní hráči prostřednictvím mikrotransakcí utratili 1,5 milionu amerických dolarů - balíčky se prodávají od 10 do 100 dolarů. Později má být i verze pro Android.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama