PUBG testuje rozsáhlé změny a novinky
Novinka PUBG testuje rozsáhlé změny a novinky

PUBG testuje rozsáhlé změny a novinky

Michal Burian

Michal Burian

9
Platformy Windows PC

Na testovací server byla nahraná nová aktualizace, která přináší novou zbraň, vozidlo, vybavení a další novinky.

Reklama

Vývojáři PlayerUnknown's Battlegrounds chystají velké vylepšení a obohacení svého battle royale pokladu. Na testovací server PC verze byla nahraná nová aktualizace, která přináší nový obsah v podobě zbraně, vozidla a vybavení nebo rozsáhlé změny ve vyvážení a dlouho očekávanou možnost zvolit si mapu, na které chcete hrát.

Pokud zavítáte na testovací server, můžete si již v hlavním menu PUBG vybrat, na jaké mapě chcete hrát. Když vyberete více než jednu mapu, budete náhodně vhozeni do bitvy na jedné ze zvolených map. V budoucnu se může fungování změnit, jakmile dorazí do hry další mapy. V současné době je v nabídce původní mapa Erangel, pouštní oblast Miramar a v dohledné době bude přidaná tropická lokalita s názvem Codename: Savage.

Přesuňme se k novému obsahu. V těm kraluje nová zbraň v podobě SLR. Zásobník má na 10 nábojů (s možností rozšíření na dvacet) a používá 7,62mm munici. Tvůrci tvrdí, že je efektivnější než SKS, ale zároveň má větší zpětný ráz. Druhou novinkou je nové vozidlo Mirado, které naleznete na mapě Miramar. Jde o muscle auto se čtyřmi sedadly.

Součástí updatu je také nové vybavení, respektive doplňky pro zbraně. Vývojáři se zaměřili rovněž na vyvážení a vybalancování zbraní, aby hráči neustále nepoužívali pouze útočné pušky. Z toho důvodu došlo k nárůstů „damage“ u pistolí, SMG a LMG, zatímco u útočných pušek k menšímu poklesu jejich efektivity.

Bohužel není stanoveno, kdy bude aktualizace dostupná v plnohodnotné verzi PUBG. Autoři zatím nestanovili termín, vše záleží na tom, jak dopadne testování. Více o nejnovějším updatu zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama