PvP obsah v Anthem zatím nebude
Anthem Novinka PvP obsah v Anthem zatím nebude

PvP obsah v Anthem zatím nebude

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

V den vydání nebude ve hře PvP. Připravte se na to, že bez připojení k internetu si nezahrajete.

Reklama

Při čekání na tiskové koneference Xboxu (22:00), Bethesdy (03:30) a Devolver Digital (05:00) - více v přehledu - se na internetu postupně objevují nové a nové informace o chystané střílečce Anthem od BioWare, která zahrne spoustu RPG prvků. Včera byl titul detailněji představen na konferenci EA Play, dnes jste se od kolegy Martina dozvěděli další informace, včetně absence romance, využití speciálního obleku nebo jednotlivých edic, já vám mezitím přináším další dvě novinky.

Ta první spoustu z vás nepotěší. V den vydání, tedy 22. února 2019, můžeme zapomenout na to, že bychom v Anthem změřili síly s jinými hráči. PvP obsah v té době ve hře nebude a není vůbec jisté, zda ho později BioWare přidají. Výkonný producent Mark Darrah na Twitteru napsal, že se později na PvP mohou podívat, ale zatím ho naplánovaný nemají. Jinými slovy, nejspíš bude záležet na tom, jak si Anthem povede. Pokud se bude nová značka dobře prodávat, uvolní EA další peníze a v jedné z aktualizací se PvP může objevit.

Kdyby v Anthem byl PvP obsah, tak by se dala pochopit povinnost být neustále připojen k internetu. Takhle ale požadavek být stále online nedává smysl, zejména v moment, kdy budete chtít hrát sólo. Je ale možné, že BioWare využije připojení na servery pro dodatečný výkon hry, přes cloud.

Aby toho nebylo málo, nabízíme vám ještě nové gameplay záběry, které přinesl americký magazín IGN:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama