Quake Champions se 12. května otevře všem zájemcům
Quake Champions Novinka Quake Champions se 12. května otevře všem zájemcům

Quake Champions se 12. května otevře všem zájemcům

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Bethesda plánuje technologický test, který potrvá do 21. května. Během této doby si bude moci Quake Champions zkusit každý.

Reklama

Quake Champions jste si dosud mohli zahrát jen v případě, že jste se přihlásili na oficiálním webu a měli dost štěstí na to, aby vám přišel klíč do uzavřené bety, která byla vždy přístupná během víkendů. Teď se však situace mění.

12. května odstartuje speciální technologický test hry a potrvá do 21. května. Během této doby si bude moci hru vyzkoušet každý zájemce. K dispozici budou všechny aktuálně dostupné postavy a mapy. 12. května zároveň padá embargo na zveřejňování informací. Od tohoto dne tedy budete moci všude sdílet své dojmy, screenshoty a nahrávky z hraní. To bylo dosud zakázáno, dojmy z uzavřené bety směli pozvaní hráči sdílet jen na speciálním fóru.

Během technologického testu si budete moci vyzkoušet nový mód Sacrifice, v němž se osm hráčů rozdělí do dvou týmů. V minulých týdnech pak došlo na představení klasické postavy v podobě Rangera, léčitelky Galeny a mapy Ruins of Sarnath. I s nimi se při hraní setkáte.

Jestli si budete chtít Quake Champions během zmíněného období zahrát, na oficiálním webu zadejte svou emailovou adresu a zemi a čekejte na pozvánku a instrukce ke stažení hry. Stejně tak platí, že jestli jste se už přihlásili a pozvánka vám dosud nepřišla, před víkendem by měla s určitostí dorazit. A jen tak mimochodem, pro hraní Quake Champions je nutné mít nainstalovaný Bethesda.net Launcher. Ten stáhnete na webu Bethesdy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama