Quake Champions se chlubí arénou Blood Covenant
Quake Champions Novinka Quake Champions se chlubí arénou Blood Covenant

Quake Champions se chlubí arénou Blood Covenant

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Předělávka mapy The Camping Grounds z Quake 3 Areny je jednou ze dvou map, s nimiž se setkáte v nadcházející uzavřené betě.

Reklama

V úterý došlo ke zpřístupnění přihlášek do uzavřené bety Quake Champions od id Software a Bethesdy, včera jsme se seznámili s postavou Nyx a teď tu máme přiblížení arény Blood Covenant. Jde o jednu ze dvou map, se kterými se v betě setkáte.

Blood Covenant, která je předělávkou mapy The Camping Grounds z Quake 3 Areny, nabízí mnoho prvků typických pro multiplayer série Quake. V aréně můžete sbírat zbraně a předměty, které vás uzdraví nebo posílí zbroj, stejně tak lze využívat vystřelovací rampy. Nechybí ale ani několik novinek, které na původní mapě nebyly, třeba krvavý bazének. Když se do něj postavíte, částečně se uzdravíte, ale zároveň jste na dost otevřeném prostransví, kde riskujete, že vás někdo snadno a rychle oddělá.

Příští středu se budete moci seznámit s postavou Scalebreaker a dá se očekávat, že na sebe nenechá dlouho čekat ani přiblížení druhé mapy s názvem Ruins of Sarnath.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama