Radioaktivní Černobyl se proměnil v battle royale bitvu ve střílečce Fear the Wolves
Fear the Wolves Novinka Radioaktivní Černobyl se proměnil v battle royale bitvu ve střílečce Fear the Wolves

Radioaktivní Černobyl se proměnil v battle royale bitvu ve střílečce Fear the Wolves

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Tvůrci Stalkera zkouší něco nového, nasedají na vlnu Battle Royale.

Reklama

Veteráni Stalkera nasedají na vlnu battle royale a zvou nás do rozpadajícího se Černobylu, kde až 100 hráčů bojuje o přežití. Obávat se musejí nejen nebezpečného, radioaktivního prostředí, ale samozřejmě jiných přeživších. Ti mezi sebou bojují o jedno jediné místo ve vrtulníku, který vyvoleného dopraví do bezpečí. Kdo se jako první chytne záchranného lana, vyhrává. Asi si dokážete představit, co kroužení helikoptéry nad zamořenou zónou dokáže s hráči udělat. Někdo se vydá okamžitě na místo, zatímco jiný bude vyčkávat, krýt se a všem ostatním se snažit jejich plán překazit. Ať už hráč zvolí jakoukoliv strategii, musí počítat s útokem zmutovaných vlků, různých nebezpečných tvorů a do toho s anomáliemi a dynamickým počasím. I to dokáže změnit situaci v Černobylu. K dispozici mají více než 20 zbraní a přes 25 doplňků.

To vše se odehrává na jedné mapě o ploše 25 km2, v ruinách obklopující Černobyl, kde nalezneme řeky, lesy, zničená města, armádní tábory a mnoho dalšího. Při bitvách vás mnohokrát překvapí smečky vlků. Představují smrtící hrozbu společně s anomáliemi, kterým je nutné se vyhnout. Naštěstí můžete využít vozidla, včetně rozpadajících se, ale funkčních džípů.

Vývojáři ze studia Vostok Games tvrdí, že během testování viděli mnoho strategií a sami byli překvapeni, co vše se hráči snažili vymyslet. Uvidíme, jak to komunitě půjde nyní. Survival first-person střílečka Fear the Wolves totiž vstoupila do předběžného přístupu na Steamu. Prodává se za 19,99€. Early Access opustí během roku 2019, kdy se dostane i na konzole PlayStation 4 a Xbox One. Do té doby bude Fear the Wolves postupně obohacováno o nový obsah. Autoři chtějí rozšířit časovou osu pro každý zápas, zavést pokročilé PvE prvky, přidat nový herní režim a další novinky, které budou teprve odhaleny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama