RAGE bez klasického deathmatch módu
Rage Novinka RAGE bez klasického deathmatch módu

RAGE bez klasického deathmatch módu

Michal Burian

Michal Burian

7

Místo toho budeme v multiplayeru hrát módy Combat Rally a Legends of the Wasteland <strong>+ nová galerie a gameplay trailer</strong>.

Reklama

Studio id Software se minulý týden v Salt Lake City nechalo slyšet, že odpouští od klasických multiplayerových módů. V RAGE si tak nebudeme moci zahrát deathmatch, team deathmatch nebo capture the flag. Místo toho se dočkáme zbrusu nových, zmíněny prozatím byly dva; Combat Rally a Legends of the Wasteland.

V prvním jmenovaném se proti sobě postaví šest hráčů v jakési aréně, která připomíná situace z Quake 3 Arena. Hráči musí jezdit a snažit se zastřelit jeden druhého. Zároveň ovšem musí střílet do kontrolních bodů pro lepší skóre.

Legends of the Wasteland jsou kooperační mise založené na příběhu, kterého budete součástí také v singleplayeru. V tomto režimu hrají dva hráči, kteří se mohou stát například bandity a postarat se o umístění bomby v městečku nebo zastavit dodávku vody a pořádně potrápit občany.

V současné době existuje osm plánovaných epizod LOTW, které se možná objeví již v plné verzi, id Software nevylučují ani DLC.

Závěrem dodejme, že singleplayer v RAGE bude v rozpětí od 15 do 20 hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama