RAGE: Online Pass ovlivní singleplayer
Rage Novinka RAGE: Online Pass ovlivní singleplayer

RAGE: Online Pass ovlivní singleplayer

Michal Maliarov

Michal Maliarov

10

Kreativní ředitel Tim Willits utrousil několik detailů o ochraně, která si pořádně ohlídá singleplayer ve sci-fi akci RAGE.

Reklama

Místo klasické ochrany, která nedovolí zákazníkům, jež si hru pořídí z druhé ruky dostat se do multiplayeru, raději RAGE podrží některé oblasti singleplayeru pro lidi, kteří si hru pořídí oficiálně a za plnou cenu.

Pokud si zkrátka nekoupíte novou hru z poličky, budete si muset za kompletní odemknutí připlatit.

„Máme pro nové zákazníky kompletní systém kanalizace ve hře,“ řekl Willits v rozhovoru pro Eurogamer. „Pokud si hru koupíte v obchodě, budou pro vás přístupné. Stále si to musíte stáhnout, ale alespoň za to nebudete muset platit.“

Podle Willitse si ale mnozí ani nevšimnou, že je hra nějakým způsobem ořezaná. „Jsou to jen takové poklopy v zemi, kterých si většina ani nevšimne. I když si je stáhnete, je dost možné, že na ně nikdy nenarazíte, protože se nejedná o nic, co by vás odvádělo od základní hry. Ale jakmile to zmerčíte, už se bez nich neobejdete. A to je výhoda kupců z první ruky,“ dodal Willits.

Online Pass se v posledních měsících stal terčem mnoha spekulací a debat, jelikož se do stejné loďky přidávají i další vydavatelé včetně EA, THQ, Codemasters, Warner Bros. či Ubisoftu a implementují jednorázové kódy do svých her, jež odemykají dodatečný obsah, nebo přístup do multiplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama