Novinka Rainbow Six Extraction vysvětluje režim Maelstrom

Rainbow Six Extraction vysvětluje režim Maelstrom

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jedná se o tu největší výzvu, kterou ve hře naleznete.

Reklama

Vydání kooperační akce Rainbow Six Extraction už nám opravdu vehementně klepe na naše disky, a tak se autoři rozhodli, že detailněji představí režim zvaný Maelstrom.

Ten bude představovat tu zdejší největší výzvu, která důkladně otestuje váš um. V podstatě se tedy jedná o endgame obsah, kam si budete chtít vzít tu nejlepší výbavu. Nicméně pokud se vám zdejší nástrahy podaří překonat, můžete také získat různé zajímavé odměny, jako jsou kosmetické doplňky či speciální měna.

Každopádně tato nemalá obtížnost bude kromě jiného založena na tom, že nebudete plnit tři cíle, ale rovnou devět, kdy každý z nich k tomu nabídne i svou vlastní "mutaci", aby byla přidána dodatečná vrstva složitosti. Nicméně tím, jak budete postupovat vpřed, se budou omezovat i dostupné zdroje, a společně s tím i čas na splnění. O další stupeň obtížnosti se postará omezený výběr operátorů, kteří se vám dokonce mohou během hraní "ztratit", pročež je budete muset v základu hry zachránit.

Jednotlivé Maelstrom mise se pak budou obměňovat na týdenní bázi, což by mělo udržovat zážitek svěží, avšak vám to zároveň umožní, abyste se danou misi mohli během onoho týdne naučit a úspěšně ji dohrát.

Aby to ale nebylo jenom o tomto módu, tak se ještě můžete podívat na kratičké představení dalšího operátora, jehož jméno je Rook, a který svým spojencům nabízí dodatečné zbrojní pláty, posilující odolnost.

Hra vyjde 20. ledna pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Předobjednávku konzolových verzí uděláte v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama