Novinka Vyzkoušejte nový event v Rainbow Six Extraction

Vyzkoušejte nový event v Rainbow Six Extraction

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Otravovat vás v něm bude nepříjemná mlha.

Reklama

V lednu dorazilo kooperační Rainbow Six Extraction, stavící na základech populárního Rainbow Six Siege, kdy jsme se tentokrát v kůži operátorů vydali likvidovat mimozemskou hrozbu.

Jestli vás tedy titul stihl oslovit, můžete se aktuálně pustit do nového eventu, zvaného Nightmare Fog.

Ten vás pošle plnit mise do takového prostředí, které je obklopeno toxickou mlhou, zvyšující ve vaší postavě hladinu neurotoxinu. Jakmile se tato úroveň vyšplhá na určitou úroveň, tak operátor začne mít halucinace, kdy začne vidět nepřátele či se mu zhorší vidění. Pro vyléčení je tak třeba použít protilátku, které je však omezené množství, pročež je třeba mít dobrou strategii a taktiku, jak jednotlivými levely projít.

Kromě tohoto speciální eventu pak také dorazila nová Rush pistole (na 15 sekund zrychlí vás či vaše spoluhráče a nabídne neporazitelnost), nový smrtící nepřítel Protean Vigil či dodatečný systém prestiží, nabízející deset nových úrovní pro každého operátora. Těšit se ale také lze z dalších odměn.

Jestli potřebujete zmíněný nový obsah prozkoumat, případně přivítáte nějaké tipy, můžete se podívat na oficiální video níže.

Event bude dostupný do 2. června.

Do 19. května šesté hodiny večerní jsou navíc na Twitchi dostupné dropy, kdy lze získat dva talismany a speciální uniformu.

Rainbow Six Extraction naleznete na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One, Xboxu Series X/S či službě Google Stadia.

Hra je také součástí předplatných Ubisoft+ a Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama