Rally a výzvy Gymkhana v nové galerii z DiRT 3
DiRT 3 Novinka Rally a výzvy Gymkhana v nové galerii z DiRT 3

Rally a výzvy Gymkhana v nové galerii z DiRT 3

Michal Burian

Michal Burian

7

Codemasters zveřejnil novou galerii z očekávaných závodů Colin McRae: DiRT 3. V té si můžete prohlédnout nejen samotné momenty z rally, ale také ze zábavné show Gymkhana + nové informace.

Reklama

V Colin McRae: DiRT 3 se přibližně 60% herního zážitku soustředí na rally závody. Zbytek je pak rozdělen do nejrůznějších disciplín, včetně výzvy a zábavné show zvané Gymkhana. Ta by se dala přirovnat k extrémním sportům.

Kolegové z IGN měli možnost si DiRT 3 opět zahrát. V článku se nechali slyšet, že extrémní sporty Gymkhana nabízející spoustu zábavy a legrace. Výzvy jsou rozděleny do speciálních arén po celém světě, potvrzenou zatím máme arénu v Los Angeles, kde ukážete své řidičské schopnosti s Fiestou, a jedno velké koloseum se nachází také v Monaku.

Na první pohled se zdají výzvy těžké, to ale jen do té doby než přijdete na správný styl a přístup, který u jednotlivých disciplín zvolit. Některé arény obsahují pilíře, rýpadla, ocelové konstrukce a dokonce také bagry a další techniku. Zde redakce IGN odrovnala hned několik Fiest, model poškození funguje opravdu na jedničku.

V rally závodech na vás budou čekat automobily jako je Paddy Hopkirk's Mini Coope, Lancia Delta HF Integrale 8V, WRC Ford Fiesta 2011, WRC Ford Focus 2011 a Citroen C4 s nimiž se projedete ve Finsku, Norsku, Keně či Michiganu.

Colin McRae: DiRT 3 se očekává ve druhém čtvrtletí roku 2011 pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama