Real Farm Sim chce být nejlepším zemědělským simulátorem
Novinka Real Farm Sim chce být nejlepším zemědělským simulátorem

Real Farm Sim chce být nejlepším zemědělským simulátorem

Michal Burian

Michal Burian

5

Slibuje 4K rozlišení, propracovanou grafiku, detailní stroje a české rozhraní.

Reklama

Zájem o zemědělské simulátory u hráčů roste. Všimla si toho i společnost SOEDESCO, která na konec letošního roku pro PC, PlayStation 4 a Xbox One chystá Real Farm Sim od Triangle Studios.

„Všimli jsme si velkého zájmu o zemědělské simulátory. Cítíme, že nikdo se opravdu nesnaží přinést něco nového. S Real Farm Sim chceme zlepšit zážitek z farmaření pomocí nových mechanik nové generace a propracované grafiky, nechal se slyšet Hans van Brakel,“ výkonný ředitel SOEDESCO.

„Obuj si gumáky, nastartuj traktor a buduj svůj úspěch ve hře Real Farm Sim, která je tím nejzábavnějším zemědělským simulátorem ze všech. Vypracuj se z farmářského dělníka na prvotřídního zemědělce v režimu kariéry nebo se staň tradičním farmářem ve volném režimu. Prozkoumávej otevřený svět a proměňuj jej v živoucí americký venkov v nativním rozlišení 4K s 60FPS,“ dočteme se na Steamu, kde je uvedeno české rozhraní.

Zaměř se na plodiny, dobytek nebo na obojí a postupně si buduj jmění a reputaci. Získávej pozemky, veď personál a poháněj a udržuj ty nejsilnější farmářské stroje.

Sklízej ty nejlepší ceny na trhu, ale dávej si pozor na konkurenci, protože jejich jednání (a to tvé) ovlivní ekonomiku v reálném čase.

Od podnikatelské výzvy po zábavné pastviny – hra Real Farm Sim kultivuje život, odměny a přirozenou krásu moderního zemědělství.

Ponoř se do obrovského otevřeného světa v nádherném 4K rozlišení

Vypracuj se z farmářského dělníka na prvotřídního zemědělce v režimu kariéry

Vybuduj si pozici tradičního farmáře ve volném režimu

Zasévej plodiny, starej se o dobytek nebo obojí a nakupuj a prodávej v ekonomice v reálném čase

Ponoř se rovnou do hry díky snadnému ovládání a komplexnímu tutoriálu

Poháněj a udržuj širokou škálu zemědělských vozidel a strojů

Na Steamu jsou také minimální požadavky, u nich je uváděn Windows 7, procesor 2.7 GHz Dual Core, 4 GB RAM, grafická karta Nvidia Geforce GTX 670 nebo AMD Radeon HD 7970, DirectX 10 a 5 GB volného místa na disku.

Na podrobnější detaily si musíme ještě počkat, ale už dnes víme, že Real Farm Sim dorazí i na PS4 Pro, Xbox One X a Nintendo Switch, jen o něco později. Zatím se ale moc Real Farm Sim nepředvedl, teaser trailer nic pořádného neukáže a screenshoty jsou takové nic neříkající.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama