Výzva na venkově v Real Farm
Novinka Výzva na venkově v Real Farm

Výzva na venkově v Real Farm

Michal Burian

Michal Burian

2

Prozkoumejte venkov a přivlastněte si jej. Začněte od nuly nebo převezměte fungující farmu.

Reklama

Společnost SOEDESCO oznámila datum vydání připravovaného zemědělského simulátoru Real Farm od studia Triangle. Hra vyjde 20. října letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Switch verze zatím nemá stanovený termín. Na Steamu jsou navíc uvedeny české titulky, minimálně u PC verze s nimi můžete počítat.

Real Farm je zemědělský simulátor, s kterými se v poslední době roztrhl pytel. Kromě populárního Farming Simulatoru svou hru připravuje i Techland. Jmenuje se Pure Farming 2018 a dorazí na pulty obchodů v březnu 2018. Zapomenout nemůžeme ani na nadějné Cattle and Crops. Na něm pracuje komunita modderů z Farming Simulatoru, v současné době je jejich dílo v předběžném přístupu pro podporovatele z Kickstarteru.

Zpět ale k Real Farm. Na mě osobně v traileru a na screenshotech nepůsobí nijak bombasticky, i když tisková zpráva toho slibuje opravdu hodně. Třeba Real Farm překvapí.

„Obuj si gumáky, nastartuj traktor a buduj svůj úspěch ve hře Real Farm, která je tím nejzábavnějším zemědělským simulátorem ze všech. Vypracuj se z farmářského dělníka na prvotřídního zemědělce v režimu kariéry nebo se staň tradičním farmářem ve volném režimu. Prozkoumávej otevřený svět a proměňuj jej v živoucí americký venkov.

Zaměř se na plodiny, dobytek nebo na obojí a postupně si buduj jmění a reputaci. Získávej pozemky, veď personál a poháněj a udržuj ty nejsilnější farmářské stroje.

Sklízej ty nejlepší ceny na trhu, ale dávej si pozor na konkurenci, protože jejich jednání (a to tvé) ovlivní ekonomiku v reálném čase.

Od podnikatelské výzvy po zábavné pastviny – hra Real Farm kultivuje život, odměny a přirozenou krásu moderního zemědělství.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama