Real-time strategie Act of Aggression vyjde 2. září
Act of Aggression Novinka Real-time strategie Act of Aggression vyjde 2. září

Real-time strategie Act of Aggression vyjde 2. září

Michal Burian

Michal Burian

2

Eugen Systems chtějí hráčům nabídnout pořádnou válečnou real-time strategie ze staré školy, ve stylu Command & Conquer a Earth 2140.

Reklama

Pokud hledáte dobrou a zábavnou válečnou real-time strategii, která by byla podobná Command & Conquer nebo Earth 2140, tak jste ji právě možná našli. Studio Eugen Systems pod taktovkou Focus Home Interactive vydá 2. září svůj počin jménem Act of Aggression.

Act of Aggression se odehrává v temné realistické budoucnosti roku 2020. Tři frakce bojují za své zájmy a nic jiného je nezajímá. Mezinárodní krize a finanční problémy se dostaly do zdánlivě nekonečné smyčky.

Největší hrozbou světa je frakce nazvaná The Cartel. Ta se snaží dokončit tajný program s high-tech technologií, souvisí s ukradeným prototypem a tajnými agenty. Proti této hrozbě stojí Chiméra, vojenská organizace specializující se na rychlé zásahy se snahou udržet globální mír a pořádek. Někde mezi těmito dvěma se nachází klasická americká armáda vyčerpaná udržováním válečného stavu, jenž trval dvě desetiletí.

Act of Aggression předobjednáte v našem obchodě GameExpres za 999 Kč/35,99€. Na Steamu hra stojí 38,24€. V polovině července navíc začne beta, která bude po celé léto aktualizovaná o nový obsah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama