Recenze MGS 5: Ground Zeroes s rozmanitým hodnocením
Novinka Recenze MGS 5: Ground Zeroes s rozmanitým hodnocením

Recenze MGS 5: Ground Zeroes s rozmanitým hodnocením

Michal Burian

Michal Burian

18

Hru lze dokončit za deset minut, když víte co přesně udělat a kam se vydat.

Reklama

Už několik měsíců bylo jasné, že Metal Gear Solid V: Ground Zeroes bude sklízet rozmanitá hodnocení. Jde totiž o prolog k plnohodnotnému a mnohem rozsáhlejšímu Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, který dorazí nejspíš začátkem příštího roku. Zahraniční redaktoři Ground Zeroes dohráli a zároveň vynesli své verdikty.

Z recenzí vyplývá, že hra nabízí velmi kvalitní hratelnost, kdy si v otevřeném prostředí můžete užívat akce, taktiky a stealth přístupu. Většina se ale shoduje, že jde spíše o demo za 30 dolarů, které má prezentovat možnosti a kvalitu Phantom Pain. Sám Hideo Kojima přiznal, že Ground Zeroes se rozhodl vydat jen z toho důvodu, aby fanoušci nemuseli tak dlouho čekat na Metal Gear Solid 5.

V zásadě hra nabízí jednu příběhovou misi s dvěma cut-scénami, kde můžete zapomenout na nějakou bitvu s bossem. Jde tak v zásadě jen o jakýsi test hratelnosti a ukázku pro fanoušky, kteří podle Kojimi budou snad s Ground Zeroes spokojeni a dokážou ocenit znovuhratelnost – nebudou se snažit hru proběhnout co nejrychleji, vyzkouší si pět Side Ops misí a probudí v sobě soutěživost s Trial Records.

Ian Higton z britského Eurogameru Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes už dohrál a natočil video, jak lze hrou proběhnout za 10 minut. Pochopitelně v případě, že hrajete podruhé a dopředu víte co přesně udělat a kam se vydat.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal nebo na Google+ MichalBurianCZ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama