Redfall od Arkane se znovu ocitá pod palbou kritiky
Redfall Novinka Redfall od Arkane se znovu ocitá pod palbou kritiky

Redfall od Arkane se znovu ocitá pod palbou kritiky

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Vývojáři ze studia Arkane zatím svým slibům nedostáli.

Reklama

V květnu letošního roku se hráči na PC a Xboxu Series X/S dočkali vydání očekávané akce Redfall od studia Arkane Austin. Už z prvotních reakcí hráčů a recenzí od novinářů ale bylo zřejmé, že slavné studio tentokrát šláplo vedle. Hru navíc kromě řady jiných neduhů bezprostředně po vydání trápil neutěšený technický stav.

Vývojáři i zástupci Microsoftu a Bethesdy slibovali nápravu zmiňovaných problémů. Zástupci studio Arkane Austin dokonce mluvili o tom, že bude Redfall jejich dosud nejdéle podporovanou hrou. V tuto chvíli uběhly od vydání již více než tři měsíce a hráči na výraznější novinky stále čekají.

Autoři v minulosti lákali na bohatý dodatečný obsah v podobě nových hrdinů, zbraní či skinů, který si hráči mohli předobjednat v rámci takzvané Bite Back edice. Tento obsah včetně slibované aktualizace, které by na Xboxu Series X/S nabídla možnost hraní v 60 FPS, je zatím v nedohlednu. Hráči si kromě slabé nabídky dodatečného obsahu na sociálních sítích stěžují také na minimální komunikace ze strany vývojáři.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama