Remake Phantom Dust má pouhých 3,4 GB
Phantom Dust Novinka Remake Phantom Dust má pouhých 3,4 GB

Remake Phantom Dust má pouhých 3,4 GB

Michal Burian

Michal Burian

Jaká vylepšení na Xboxu One a Windowsu 10 nabídne?

Reklama

Fanoušci původního Phantom Dust na prvním Xboxu nebudou překvapeni, v té době měla hra pouhé 3 GB. Remake o moc nenaboptnal, podle kreativního ředitele bude mít vylepšená verze na Xboxu One a Windows 10 pouhých 3,4 GB.

Remake Phantom Dust byl oznámen loni na tiskové konferenci Microsoftu v rámci E3. V současné době neznáme přesné datum vydání, Phil Spencer, šéf Xboxu, ale slíbil, že by k němu mělo dojít před letošní E3, ta se koná v polovině června v Los Angeles.

Vylepšená verze Phantom Dust bude podporovat cross-save mezi Xbox One a Windows 10 verzí. Jinými slovy můžete titul rozehrát na jedné platformě a poté pokračovat na druhé. Samozřejmostí je také to, že s koupí jedné z digitálních verzí získáte automaticky tu druhou. Zároveň budete moci hrát proti svým kamarádům bez ohledu na platformu.

Dále se počítá s propojením s Xbox Live a multiplayerovým módem zasazeným do arén. V nich budete získávat nové schopnosti a postupné vylepšování.

Celkově má mít remake Phantom Dust lepší rozlišení - očekáváme 1080p - a dosud nestanovenou stabilní frekvenci snímků za sekundu. Zde můžeme pouze hádat, zda to bude 30fps nebo 60fps. Spíše se přikláníme k první variantě.

Pro příznivce Phantom Dust je ještě důležité, že Microsoft využil všechny původní assety hry a zmodernizoval je.

Připomeňme, že nejprve na remaku pracovalo nezávislé studio Darkside Games. To ale bylo zavřeno ještě předtím, než Microsoft přesunul výrobu do jiného studia. Do Code Mystics. Doufejme, že to na výslednou kvalitu nebude mít vliv.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama