Remake Syndicate konečně odhalen
Syndicate Novinka Remake Syndicate konečně odhalen

Remake Syndicate konečně odhalen

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

2

Dlouho se čekalo na první informace o spekulované předělávce téměř dvacet let staré hry Syndicate. A konečně jsme se dočkali + <strong>AKTUALIZACE</strong>.

Reklama

AKTUALIZACE: Tak už je to oficiální. Nejhůř střežené tajemství za posledních pár let se ukázalo být přesně tím, co fanoušci tipovali. Project Redlime je skutečně remake hry Syndicate, kterého se dočkáme na PC, PS3 a X360 už na začátku příštího roku. Současně s touto informací byly odtajněny i webové stránky gamesy, jež jsou ale zatím nefunkční.

Původní zpráva

Na EA Origin se podle všeho nedopatřením objevily premiérové detaily i obrázky ze hry, jež byla dlouhé měsíce známá pouze jako Project Redlime vyvíjený studiem Starbreeze.

Vězte tedy, že nová verze Syndicate bude spadat do žánru akčních her. Děj je zasazen do roku 2069, kdy je svět spravován syndikáty, pro jeden z nich pracuje i hlavní hrdina, Miles Kilo.

Příběh prý dostal na starosti Richard Morgan, který je mimo jiné zodpovědný za ten v druhém Crysis. To by mělo být samo o sobě příslibem minimálně toho, že bude mít hlavu a patu.

Hratelnost pak bude sázet především na využití neurálního čipu DART6, který bude mít Miles implementovaný přímo v hlavě, a jenž mu umožní vidět skrz zdi, zpomalovat čas ... zkrátka dělat všemožné skopičiny v digitálním světě.

Mimo vše již zmíněné se navíc údajně počítá ještě s online co-op módem až pro čtyři hráče, přičemž ve hře samotné by se mělo objevit devět předělaných misí z původní gamesy.

Žádné platformy zatím zmíněny nebyly, avšak to by se mohlo změnit tento týden, kdy by prý mělo proběhnout oficiální odhalení ve švédském magazínu Game Reactor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama