Remake System Shocku umožní oddělovat končetiny
System Shock Novinka Remake System Shocku umožní oddělovat končetiny

Remake System Shocku umožní oddělovat končetiny

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Také jsme se dočkali pohledu na předělaný kyberprostor.

Reklama

První díl série System Shock od takových jmen, jako je Doug Church a Warren Spector, se nesmazatelně zapsal do análů videoherního průmyslu, a to i přesto, že z větší obliby se povětšinou těší jeho pokračování z roku 1999.

I proto se studio Nightdive rozhodlo, že tento původní titul předělá do nového enginu, což kvitovali i fanoušci, jelikož se projektu na Kickstarteru podařilo vybrat 1 350 700 amerických dolarů.

A vypadá to, že tyto peníze budou na hře skutečně znát, jelikož společnost vydala dvě nová videa, kdy první z nich v plné parádě představuje systém oddělování končetin od vašich nepřátel, což je doprovázeno šťavnatými gore efekty.

Svého představení se ovšem dočkal i předělaný kyberprostor, jenž ve hře zastupoval surreálné prostředí uvnitř počítače, kdy původní verze svou estetikou může na někoho působit už velice staře (podobně jako třeba první filmový Tron).

Proto se tvůrci toto prostředí rozhodli řádně aktualizovat, kdy místní úrovně nabízí zářivé barvy neonů, přičemž je hratelnost o poznání více akčnější a samozřejmě plynulejší.

Vydání plné verze stále nemá bohužel datum vydání (zřejmě se ale ještě stále počítá s letošním rokem), ale už nyní si můžete vyzkoušet demoverzi na Steamu.

Až hra posléze vyjde, tak se podívá na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama