Remaster Warcraftu 3 se stává skutečností
Warcraft 3: Reforged Novinka Remaster Warcraftu 3 se stává skutečností

Remaster Warcraftu 3 se stává skutečností

Martin Cvrček

Martin Cvrček

30
Platformy Windows PC Apple Mac

Warcraft 3: Reforged vyjde v průběhu příštího roku.

Reklama

Na otázku, zda se dočkáme remasteru legendárního Warcraftu 3 od Blizzardu, se v posledních měsících díky řadě náznaků dalo s relativní jistotou odpovídat kladně. Až nyní jsme se ale dočkali oficiálního potvrzení. Na Blizzconu byl představen projekt Warcraft 3: Reforged, HD předělávka původního Warcraftu 3 s podtitulem Reign of Chaos, stejně jako datadisku The Frozen Throne.

Warcraft 3: Reforged vyjde v průběhu roku 2019 na PC s operačním systémem Windows a Mac. Kromě kompletního obsahu původní hry a jejího datadisku slibuje zejména kvalitnější či dokonce zcela předělané modely a prvky prostředí. Nechybí ani kvalitnější animace nebo podpora 4K. Počítá se také se zahrnutím modovacího nástroje World Editor, online multiplayeru a podporou uživateli tvořených map a zakládání vlastních lobby. Třešničkou na dortu by pak měly být různé změny v oblasti vyvážení hry a úpravy uživatelského rozhraní.

Už nyní si můžete remaster předobjednat na Battle.netu, přičemž máte na výběr mezi standardní verzí (aktuálně za 29,99 euro) a edicí The Spoils of War (39,99 euro). Ta jako již tradičně přináší tematický bonusový obsah do ostatních her Blizzardu, konkrétně jde o Meat Wagon Mounta pro World of Wacraft, rub karet v Hearthstone nazvaný The Third War, čtyři hrdiny Wacraftu 3 hratelné v Heroes of the Storm, peta pro Diablo 3 a zatím nespecifikované bonusy pro StarCraft 2 a StarCraft: Remastered. Čekání na Warcraft 3: Reforged každopádně může zkrátit čerstvý cinematic trailer a dvojice gameplay videí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama