Renovovaná strategie Constructor v češtině na PC i konzolích
Constructor HD Novinka Renovovaná strategie Constructor v češtině na PC i konzolích

Renovovaná strategie Constructor v češtině na PC i konzolích

Michal Burian

Michal Burian

1

České titulky budou přítomny u PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch verzi.

Reklama

Již 28. dubna letošního roku spatří světlo světa renovovaná verze strategie Constructor. U nás bude k dostání s českými titulky pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Pro Nintendo Switch bude hra následovat později, ale také s českou lokalizací.

Constructor původně vyšel v roce 1997. Nová verze má zachovat jádro původní hry a rozšířit titul o nové prvky a funkce. Samozřejmostí je lepší grafický kabátek.

Původně měl být Constructor na pultech obchodů v lednu loňského roku. Vývojáři čas navíc využili pro realizaci potenciálu hry a implementaci požadovaných věcí, včetně nových modelů, editoru map a DLC postav. Zároveň díky delšímu vývoji má být součástí i online multiplayer. Ten v původní verzi vůbec nebyl.

Constructor je budovatelská strategie naruby: „Ujměte se role nadějného majitele stavební firmy a jakýmkoliv způsobem se vypořádejte s konkurencí, abyste vybudovali vzkvétající a prosperující město. To zahrnuje nejenom neutuchající výstavbu obytných domů a továren, ale také nutnost věnovat se nekonečnému přílivu stížností vašich nájemníků, jakož i potřebu dohlížet na celý zástup nežádoucích. Tuto „barvitou“ skupinku zdegenerovaných postav lze nicméně využít i proti konkurenci, a to vtipným a katastrofickým způsobem!“

„Používání těchto nežádoucích elementů je jedním z klíčových herních prvků. Ať už budete terorizovat cizí čtvrť svými hrdlořezy, pošlete skupinu hipíků demonstrovat před konkurenční továrnu, necháte pana Šikulu „opravit“ plyn a elektřinu u sousedů nebo se odhodláte zapojit do svého podnikání mafii, vždy budete mít k dispozici nespočet způsobů, jak svým konkurentům pomoct okázale selhat!“

Constructor předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk, kde navíc získáte deset dalších druhů budov a Steam klíč k aktivaci původní hry z roku 1997.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama