Republique pro PS4 v debutovém traileru
Novinka Republique pro PS4 v debutovém traileru

Republique pro PS4 v debutovém traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Hra vyjde pro maloobchod i digitálně na počátku roku 2016.

Reklama

Remasterovaná verze původně smartphone hry Republique, vyjde také na konzoli PlayStation 4. Před 10 měsíci jsme se dočkali jejího digitálního vydání na PC platformu a Mac prostřednictvím Steamu, GoGu a Humble Bundle, kde vyšla epizodicky, a nyní se můžete poprvé podívat, jak vypadá na nové generaci konzole od Sony.

Titul má vyjít na začátku roku 2016 digitálně i v krabicové verzi za cenu 24,99 dolarů a o jeho distribuci se v Severní Americe postará Atlus, kdežto Evropu má na starost NIS America. Jde o celkově nezvyklý krok, protože oficiálním vydavatelem je GungHo Online Entertainment.

PlayStation 4 verze této stealth akční hry obsahuje všech pět epizod Republique a můžete v ní plně ovládat hlavní postavu, dívku jménem Hope. Ta se ocitá v zajetí uvnitř Metamorphosis, stínového totalitního státu, jehož pravidla vlády určují všudypřítomní Overseer. Budete se nabourávat do propracované sítě, odhalovat tajemství tohoto národa dozorců a snad se vám podaří najít i cestu ke svobodě.

Hru vytvořilo studio Camouflaj ze Seattlu a získala řadu ocenění, včetně Excellence in Storytelling na International Mobile Gaming Awards (Imga). Navíc třeba na Steamu má z 87 procent pozitivní hodnocení uživatelů.

Obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama