Resident Evil: Revelations 2 bude kompletně vydán v únoru
Resident Evil: Revelations 2 Novinka Resident Evil: Revelations 2 bude kompletně vydán v únoru

Resident Evil: Revelations 2 bude kompletně vydán v únoru

Michal Burian

Michal Burian

2

Předčasně to prozradila Sony na PlayStation Store.

Reklama

Delší dobu víme, že očekávané pokračování Resident Evil: Revelations vyjde ve čtyřech epizodách. Sony na PlayStation Store u hry předčasně prozradila datum vydání. Pokud se ukáže jako pravdivé, tak všechny čtyři epizody by měly být dostupné 17. února příštího roku (v Evropě o den později) – PS4 verze za 24,99 dolarů (542 Kč). Zatím nevíme, kdy jednotlivé epizody vyjdou. Capcom má v plánu vydávat epizody týdně, poté vyjde kompletní digitální edice a nakonec hra v krabicovém provedení.

To by mohlo znamenat, že první epizoda Resident Evil: Revelations 2 by mohla být dostupná 27. ledna 2015.

Krom toho všeho Sony láká na předobjednávkové bonusy. Pokud si včas koupíte Complete Season, tak získáte exkluzivní Raid Mode Stage Pack pro PlayStation platformy a další dosud nespecifikovaný bonusový obsah.

Na PS Store se můžete dočíst, že PS4 verze poběží v rozlišení 1080p, podporuje dva hráče online (kooperace) a vyžaduje připojení k internetu - pravděpodobně pro synchronizaci epizod/obsahu. Pro hraní multiplayeru musíte mít PS Plus.

Stejná data vydání by měla platit i pro další verze - Resident Evil: Revelations 2 je v plánu pro PC, PS4, Xbox One, PS3 a X360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama