Resident Evil Revelations 2 si zahrajete i na PSV
Resident Evil: Revelations 2 Novinka Resident Evil Revelations 2 si zahrajete i na PSV

Resident Evil Revelations 2 si zahrajete i na PSV

Michal Burian

Michal Burian

4

Vita na jaře dostane pořádnou pecku.

Reklama

Včerejší tisková konference v rámci PlayStation Experience dala jasně najevo, že Sony na handheld Vita nekašle a snaží se ho nastartovat novými hrami. Pomoci v tom má i Capcom, který oznámil, že epizodický Resident Evil Revelations 2 vyjde i na Vitu, a to na jaře 2015.

Majitelé Vity tak budou moci zažít dramatický příběh dvou hrdinek Claire Redfield a Moira Burton, které byly uneseny na tajemný ostrov, kde bojují o život. Zachránit se je bude snažit otec druhé jmenované Barry s novou postavou jménem Natalia Korda.

,,Na začátku Resident Evil: Revelations 2 uvidí fanoušci hrdinku Claire Redfield, která se bude muset vypořádat s hrůzy, které ji pronásledovaly v minulosti. Claire nyní pracuje pro anti-bioteroristickou organizaci Terra Save."

,,Moira Burton, nováček a dcera legendy Resident Evil série Barryho Burtona, se účastní přivítání v Terra Save. Následně neznámé ozbrojené síly zaútočí na úřad. Claire a Moira jsou v bezvědomí, probudí se v temném a opuštěném vězeňském zařízení. Společně musejí zjistit, proč jsou na ostrově a co se vlastně stalo."

,,V každém tmavém koutě budou čekat nebezpeční Postižení nepřátelé. Budete muset moudře používat zbraně, munice nebude mnoho."

Více informací, včetně data vydání jednotlivých epizod, zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama