Respawn má pracovat na hře Star Wars Mandalorian
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka Respawn má pracovat na hře Star Wars Mandalorian

Respawn má pracovat na hře Star Wars Mandalorian

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Údajně se jedná o singleplayerovou akci.

Reklama

Známý insider Tom Henderson rozvířil ve svém článku pro magazín Insider Gaming spekulace o další připravované hře od studia Respawn Entertainment. Tento americký tým je známý především díky sérii Titanfall a zatím dvoudílné značce Star Wars Jedi. Právě s univerzem Star Wars by studio mělo v následujících letech spojit svou budoucnost. Kromě pokračování v loňském roce vydaného Star Wars Jedi: Survivor se v minulosti mluvilo také o připravované střílečce a strategii.

Nové informace od Toma Hendersona se týkají právě chystané akce z pohledu první osoby. Ta bude dle jeho informací vyprávět příběh mandalorianského lovce odměn v době, kdy Impérum ovládá celou galaxii. Hra má sázet na vysokou míru pohyblivosti hlavní postavy, kterou zajistí různé gangety v čele s jetpackem. Některé na rychlosti založené mechaniky si titul údajně vypůjčí od Apex Legends, za kterým rovněž stojí studio Respawn.

Mezi další přednosti se má zařadit velké množství zbraní a dalšího vybavení či spíše lineární struktura herního světa, která hráče vezme na několik různých planet. V současnosti se v souvislosti se Star Wars Mandalorian zmiňuje pouze kampaň pro jednoho hráče, takže není zřejmé, zda titul nabídne také multiplayer. Vývoj by se ale dle Hendersona měl nacházet v relativně rané fázi, takže si na oficiální informace s největší pravděpodobností ještě delší dobu počkáme.

Respawn má pracovat na hře Star Wars Mandalorian
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama