Respawn údajně pracuje na nové hře z univerza Titanfallu
Titanfall Novinka Respawn údajně pracuje na nové hře z univerza Titanfallu

Respawn údajně pracuje na nové hře z univerza Titanfallu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hra se má od prvních dvou dílů výrazně lišit.

Reklama

Známý insider Jeff Grubb v novém díle podcastu magazínu Giant Bomb prozradil, že dle jeho zdrojů studio Respawn v současnosti pracuje na nové hře ze světa Titanfallu. Titul se údajně v současnosti nachází ve fázi prototypu, na kterém se podílí malý tým vývojářů. Grubb zároveň dodal, že vývoj vede známý designér Steve Fukuda, který stál u zrodu prvního i druhého dílu a v minulosti se podepsal také pod staršími díly série Call of Duty.

Nový Titanfall má ale dle jeho informací nabídnout v porovnání s oběma dosavadními díly značně odlišný zážitek. Známou strukturu v podobě singleplayerové kampaně a multiplayeru hráči očekávat nemají. Samotný Grubb se ostatně cíleně vyhýbá označení Titanfall 3.

Kromě tohoto projektu se studio Respawn aktuálně soustředí především na vývoj třetího dílu série Star Wards Jedi a zároveň se ve spolupráci se studiem Bit Reactor podílí na vývoji zatím nepojmenované real-time strategie ze světa Star Wars. Na nedávné škrty vydavatelství Electronic Arts naopak doplatila připravovaná střílečka podle seriálu Mandalorian, která měla být kompletně zrušena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama