Restartu Shadow of the Beast se daří dobře. Koukněte na obrázky
Shadow of the Beast Novinka Restartu Shadow of the Beast se daří dobře. Koukněte na obrázky

Restartu Shadow of the Beast se daří dobře. Koukněte na obrázky

Michal Burian

Michal Burian

4

Podíváme se do vizuálně nápadné krajiny planety Karamoon.

Reklama

Po čtyřech měsících mlčení k nám proudí nové střípky z vývoje restartu Shadow of the Beast. Matt Birch ze studia Heavy Spectrum sepsal na PlayStation Blogu článek, kde vysvětlil, že nekomunikovali z toho důvodu, že na hře pracovali a snažili se probudit koncepty k životu. To se jim podařilo, i když jejich práce ještě zdaleka není u konce.

I přesto se můžeme podívat na nové obrázky, které signalizují, že Shadow of the Beast bychom měli pozorně sledovat. Vypadá to totiž, že se rýsuje další zajímavá akční hra. Autoři tvrdí, že chtějí do hry dát stejnou úroveň emocí, která byla v původním Shadow of the Beast - prostřednictvím vizuálně nápadné krajiny planety Karamoon.

Screenshoty, které si můžete níže prohlédnout, pocházejí z drsné, vyprahlé pustiny nacházející se v poušti planety Karamoon. Hlavním úkolem designéru bylo najít rovnováhu mezi krásou a brutalitou dané lokality. V tom dopomáhá i samotný hlavní hrdina se jménem Aarbron.

Nemálo času zabraly rovněž všelijaké podivné bytosti a další věci v herním světě.

Více informací se dozvíme později. Shadow of the Beast zatím nemá datum vydání, ale možná se hry dočkáme už letos na PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama