Restrukturalizace studií u tvůrců EVE: Valkyrie
EVE Online Novinka Restrukturalizace studií u tvůrců EVE: Valkyrie

Restrukturalizace studií u tvůrců EVE: Valkyrie

Michal Burian

Michal Burian

Virtuální realita není tak lákavá, jak se na první pohled mohlo zdát, minimálně ne pro CCP Games.

Reklama

Včera večer to vypadalo na smutnou zprávu pro nadšence do virtuální reality. Společnost CCP Games, která je velkým zastáncem VR, oznámila restrukturalizaci a první informace hovořily o tom, že CCP Games končí s vývojem her pro virtuální realitu a bude se soustředit na jiné projekty, minimálně do doby, než bude situace na trhu přívětivější. Jinými slovy do doby, než se vytvoří solidní základna hráčů vlastnící tato zařízení – PlayStation VR, Oculus Rift a HTC Vive.

Pár hodin na to ale CCP Games vydali oficiální prohlášení, kde vše uvádějí na pravou míru. Firma propouští přibližně 100 zaměstnanců a hodlá restrukturalizovat svá studia a zmenšit jejich počet z pěti na tři. Nadále bude fungovat sídlo firmy na Islandu a kanceláře v Londýně a Šanghaji. Studio v Atlantě bude v příštích týdnech uzavřeno a další tým v britském Newcastlu bude prodán.

Vývoj her tyhle změny nemají ovlivnit. Tvůrci budou i nadále pracovat na obsahu pro EVE: Valkyrie a sportovní titul Sparc. Zároveň se budou věnovat vývoji Project Nova (střílečka ve světě EVE Online) a mobilní hře s označením projekt Aurora.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama