Rise of the Tomb Raider dostane nové módy
Rise of the Tomb Raider Novinka Rise of the Tomb Raider dostane nové módy

Rise of the Tomb Raider dostane nové módy

Michal Burian

Michal Burian

6

Koncem roku se dočkáme Endurance módu s nesnadným přežíváním. V lednu potom vyjde Baba Yaga DLC a potom další obsah. Možná přijdou i zombíci.

Reklama

Společnost Microsoft prozradila podrobnosti o dodatečném obsahu, který bude rozšiřovat dobrodružnou akci Rise of the Tomb Raider. Už 29. prosince letošního roku se dočkáme módu Endurance, ve kterém bude muset Lara Croft přežít drsné podmínky přes den a vyvarovat se smrtelným útokům nepřátel v noci. Ve dne budete muset shánět potřebný materiál a vyrábět šípy a další věci, abyste se v noci dokázali ubránit nejen lidem, ale také různým tvorům. Má jít o nelítostnou a rozsáhlou lokalitu, kde budete muset rozdělávat oheň, abyste se ohřáli, najít jídlo, abyste si obnovili zdraví a hlavně nezapomenout na potřebné věci a crafting. Soupeřit budete moci také se svými kamarády, kdo dokáže déle přežít. DLC krom toho zahrnuje ještě nové oblečení a zbraně.

Vypadá to, že nás čeká survival se vším všudy. Že by Crystal Dynamics četli mou recenzi, kde jsem si stěžoval, že nebyl využit plný potencionál přežívání na Sibiři?

Na začátku roku 2016 potom vyjde včera představený balíček Baba Yaga: The Temple of the Witch. Lara Croft se podívá hluboko do sibiřské divočiny, kde v lesích beze stopy zmizela sovětská expedice. Lara se je rozhodne najít a vstoupit do zapovězeného lesa. Na hráče čekají hodiny nového dobrodružství s novými protivníky, hrobkou s hádankami (dům starověkého teroru) a hlavně úkol vyřešit staré tajemství a poprat se s mytickým zlem. DLC zahrne nové oblečení a nový luk. Jste připraveni na ježibaby?

Během příštího roku se ještě dočkáme Cold Darkness Awakened, kde Lara v sibiřské divočině bude čelit zmutovaným zvířatům, která na ní budou útočit ve vlnách. Zmutovala je nějaká tajná zbraň z výzkumného zařízení z období studené války. Vlny nebezpečných a hlavně nakažených vlků budou stále obtížnější. Půjde tak o nové nepřátelé a novou výzvu. Budete muset přijít na způsob, jak přežít a zvrátit hrozící katastrofu. Něco nám říká, že můžeme očekávat zombíky. I tohle DLC přidá nové oblečení a zbraně.

Potom tu máme již zmíněné Expedition Card balíčky a různé doplňky s dalším oblečením a zbraněmi. Zatím vyšel The Siberian Ranger Pack s outfitem “Siberian Ranger” a “Accipiter Nox” skinem pro pistol. V příštím roce bude ještě následovat The Prophet’s Legacy Pack s outfitem “Immortal Guardian” (snižuje utrpěné poškození a rychleji regeneruje zdraví), The Ancient Vanguard Pack s “Ancient Vanguard” outfitem s lepší regenerací zdraví a The Wilderness Survivor Pack s outfitem “Nightshade”, který zvyšuje množství masa a kůže ze zabitých zvířat. Všechny balíčky potom obsahují ještě nové karty.

Všechen obsah zahrne Season Pass, stojí 30 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama