Rise of the Tomb Raider ke grafickým kartám Nvidia
Rise of the Tomb Raider Novinka Rise of the Tomb Raider ke grafickým kartám Nvidia

Rise of the Tomb Raider ke grafickým kartám Nvidia

Michal Burian

Michal Burian

43

<strong>Aktualizace</strong>: Oficiálně od české Nvidie + PC trailer.

Reklama

Česká pobočka společnosti Nvidia oznámila, že PC verze Rise of the Tomb Raider bude počínaje dnešním dnem až do 16. února přiložena u grafických karet GeForce GTX 970 nebo vyšší nebo notebooku s grafickou kartou GeForce GTX 970M, 980M a 980.

„Rise of the Tomb Raider nabídne nádherně graficky zpracované akční dobrodružství zasazené do zajímavého prostředí plného adrenalinu a nebezpečí. Hráči prožijí spolu s Larou Croft její první výpravu za vykrádáním hrobek. Nechej se vtáhnout do příběhu a akce kritiky velmi oceňované hry Rise of the Tomb Raider a užij si jej se vším všudy díky vyspělé technologii a výjimečnému výkonu grafických karet řady GeForce GTX 900,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Bundl budou nabízet Alfa, TS Bohemia, CZC a Alza.

Zároveň Nvidia zveřejnila trailer k PC verzi.

PC verze bude v češtině díky Xzone.cz.

Původní zpráva

Dnes pro vás máme menší překvapení. Není tajemstvím, že Rise of the Tomb Raider je propagován jako titul AMD Gaming Evolved. Koneckonců hra využívá technologii TressFX 3.0 od AMD. Ta umožnila vývojářům z Crystal Dynamics zpracovat vlasy Lary Croft realisticky, aby reagovaly na vítr i déšť. V létě minulého roku se o vylepšení technologie rozpovídal Brian Horton, který se nechal slyšet, že vylepšení jim umožnilo více vlasů s menší fyzikou.

Rise of the Tomb Raider bude ovšem i titulem pro Nvidii. Společnost před několika hodinami rozeslala svým zákazníkům e-maily, kde je informuje, že její grafické karty budou obsahovat (pravděpodobně jenom kód ke stažení) Rise of the Tomb Raider. Hru dostanete společně s grafickými kartami GTX970, GTX980 a GTX980Ti pro stolní počítače, stejně tak s čipy GTX 970M, GTX 980M a GTX 980 pro notebooky.

Nabídka má být platná od 7. ledna 2016. Zatím nevíme, kdy přesně bude nové dobrodružství Lary Croft v prodeji, produktová stránka na Steamu uvádí jen neurčeně leden 2016. Zahraniční internetové obchody tvrdí, že to bude 29. leden.

Nvidia zatím nepropaguje žádné GameWorks efekty u této hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama