Rise of the Tomb Raider poběží na PS4 Pro na 60 i 30 snímků za sekundu, záleží na vás
Rise of the Tomb Raider Novinka Rise of the Tomb Raider poběží na PS4 Pro na 60 i 30 snímků za sekundu, záleží na vás

Rise of the Tomb Raider poběží na PS4 Pro na 60 i 30 snímků za sekundu, záleží na vás

Jan Kalný

Jan Kalný

34

Na výběr budete mít tři grafické režimy, které nebudou měnit jenom kvalitu obrazu, ale i počet snímků za sekundu. Upřednostnit tak můžete plynulost nebo kvalitu.

Reklama

Už ani my pomalu nedokážeme sledovat všechny ty zprávy a novinky, které se ze všech stran hrnou. Všechno podstatné ale najdete v naší hlavní novince o představení dvou nových modelů PS4. Podívat se také můžete na pár ukázek několika her, které využívají 4K rozlišení a technologie HDR.

S tím rozlišením 4K to tedy není až tak úplně snadné. Některé tituly nebudou mít nativní 4K rozlišení, dojde pouze k upscalingu. Záleží tak na samotné hře, jestli bude 4K skutečně nativní nebo ne.

Ale teď k tomu hlavnímu - Rise of the Tomb Raider. To má podle Crystal Dynamics nabídnout tři grafické režimy u PS4 Pro, takže si každý může vybrat ten „zlatý střed” mezi kvalitou a plynulostí hry. K výběru bude rozlišení 1080p, při kterém hra pojede na 60 snímků za sekundu.

Druhou možností je opět rozlišení 1080p, s tím rozdílem, že pojede na 30 snímků za sekundu a nabídne vylepšenou grafiku, jako například lepší odrazy, detailnější teselaci, dynamické listy atp.

Třetí možností je samozřejmě rozlišení 4K (s jistotou můžeme počítat s pouhým upscalingem), při kterém hra také pojede na 30 snímků za sekundu.

Ve finále si tak můžete vybrat, jestli upřednostníte, aby hra jela opravdu plynule, nebo byla zvlášť extra pěkná za cenu fps. Myslím ale, že i v základu vypadá hra opravdu krásně. Sami se budeme moci přesvědčit už 11. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama