Rocksteady odhalilo všechny hlavní problémy PC verze nového Batmana
Batman: Arkham Knight Novinka Rocksteady odhalilo všechny hlavní problémy PC verze nového Batmana

Rocksteady odhalilo všechny hlavní problémy PC verze nového Batmana

Jan Kalný

Jan Kalný

59

<strong>Dle nejnovějších informací má být PC verze opravena až na podzim</strong>.

Reklama

Aktualizace: Warner Bros je na diskuzních fórech zasypáván dotazy, kdy dojde k opravě PC verze Batman: Arkham Knight. Oficiálně jsme se zatím odpovědi nedočkali, pouze v pondělí nám bylo řečeno, že se něco nového máme dozvědět tento týden. Dle všeho to ale bude trvat déle, než se původně předpokládalo. Kotaku získalo interní e-mail australského obchodu EB Games, kde se píše, že se PC verze začne prodávat až na jaře. Naštěstí nejde o naše jaro u nás, ale o australské jaro. U nás tedy podzim, což by znamenalo nejdříve v září, ale může to být klidně o něco později.

„Zastavili jsme prodej Batman: Arkham Knight na PC dokud Warner Bros a Rocksteady nevyřeší problémy s chodem hry. Nejnovější informace od Warneru říkají, že aktualizace nebude k dispozici dříve než na jaře [u nás podzim],“ píše se v interním e-mailu EB Games.

Jakmile bude opravena PC verze, tak na ní začnou vycházet i dodatečné balíčky. Bude ale zajímavé sledovat, zda Warner uvede zpět do prodeje současnou PC verzi nového Batmana nebo ji raději stáhne ze skladů a pošle do obchodů novou verzi s nějakým bonusem.

Původní zpráva

PC verze Batman: Arkham Knight byla katastrofa. Ještě horší pak bylo vědomí, že ve Warner Bros o problémech věděli, ale i přesto vypustili hru do prodeje, který pak zase zastavili. Ti, kteří si koupili krabicovou verzi nebo hru na Steamu nevrátili, musí jenom doufat, že se brzy objeví patch, který vyřeší alespoň většinu problémů a hra bude konečně normálně hratelná. Jak se zatím zdá, nejde jenom o zbožné přání.

Vydavatel hry se podělil o informaci, že Rocksteady už pravděpodobně našli všechny nejhlavnější problémy hry a aktuálně všechno testují.

„Oprava problémů PC verze hry zůstává naší největší prioritou, a věříme, že už jsme odhalili největší problémy, se kterými se hráči potýkali při vydání. Všechny opravy jsou aktuálně implementovány do hry a testovány, abychom měli o všem lepší přehled. Více informací prozradíme ještě tento týden.”

Kromě problémů se také posunulo datum vydání DLC Batgirl: A Matter of Family, které zítra pro PC nevyjde. K čemuž se vydavatel omluvil.

„Omlouváme se za zpoždění. Chceme se ujistit, že obsah, který nabízíme, dostojí standardům, které PC hráči očekávají. Celkově bychom se chtěli omluvit vám, fanouškům, za problémy a chceme, abyste věděli, že přebíráme plnou zodpovědnost za stav hry a vydání produktu, který nedodržel naše standardy kvality.”

To mimo jiné znamená, že Warner Bros. už v budoucnu nic podobného nehodlají udělat, takže to vypadá jako krok kupředu pro PC komunitu. Teď už jen doufat, že onen idylický patch bude skutečně tak skvělý a většina z nás si hru konečně zahraje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama