Rozhodněte o podobě sběratelské edice Deus Ex: Mankind Divided
Deus Ex Novinka Rozhodněte o podobě sběratelské edice Deus Ex: Mankind Divided

Rozhodněte o podobě sběratelské edice Deus Ex: Mankind Divided

Martin Cvrček

Martin Cvrček

23

Líbila by se vám busta Adama Jensena, artbook, sada odznaků, cedule nebo maketa útočné pušky?

Reklama

Už jsme měli možnost rozhodnout o podobě sběratelské edice Just Cause 3 a nového Hitmana a nyní můžeme zvolit i předměty do sběratelskou edici Deus Ex: Mankind Divided. Neobvyklá možnost nechat podobu sběratelky na fanoušcích se Square Enix očividně vyplatila, a tak jí využívá už potřetí.

Nabídka je opět pestrá, zvolit můžete například steelbook, artbook, sadu odznáčků, repliku útočné pušky, bustu a sošku Adama Jensena nebo kufřík na oběd a rukáv imitující augmentovanou paži. Nechybí ani cedule z Golem City. Tak se ve hře přezdívá Praze, nicméně české motivy na ceduli nenajdete.

I tentokrát můžete zvolit až tři položky a určit jim pořadí zájmu. Kdyby to někoho zajímalo, já sám zvolil artbook, steelbook a sošku, přesně v tomto pořadí.

Včera večer jsme se také dočkali nového videa, ve kterém Warren Spector, tvůrce původního Deus Ex, pěje slova chvály na adresu Mankind Divided. Otec série je s podobou nejnovějšího dílu očividně spokojený. A pokud jde o QR kód pro aplikaci Deus Ex Universe, který najdete na konci videa, tentokrát vám zpřístupní koncept titulního obrázku prvního dílu Deus Ex.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama