Rozšíření Ragnarök zve po deseti letech do Titan Quest
Titan Quest Novinka Rozšíření Ragnarök zve po deseti letech do Titan Quest

Rozšíření Ragnarök zve po deseti letech do Titan Quest

Michal Burian

Michal Burian

15

Nový příběh s tucty nových úkolů, nové 10. mistrovství, nová křivka zkušenosti a další novinky.

Reklama

Jedenáct let po vydání hry a deset let od prvního a zároveň posledního rozšíření se fanoušci akčního hack and slash RPG titulu Titan Quest dočkali nového dodatečného obsahu. Společnost THQ Nordic připravila expanzi Ragnarök, která je důvodem, proč se do hry vrátit. Nebude to ale zadarmo, Titan Quest: Ragnarök se prodává za 19,99€ - do 24. listopadu na Steamu za 14,99€.

A co na hráče v Titan Quest: Ragnarök čeká? Nové rozšíření přináší rozsáhlé páté dějství i řadu nových a podle vývojářů žádaných prvků, jako například nové typy zbraní a možnost posunout postavy až na 10. úroveň mistrovství.

Nový příběh s tucty nových úkolů

- Postavte se říším keltských, skandinávských a ásgardských bohů v dosud největším dějství.- Vraťte se zpět do ostatních dějství a hledejte nové předměty a tajemství.

Nové 10. mistrovství

- Staňte se mistrem run, tedy válečníkem schopným bojovat kouzly i zbraněmi.- Kombinujte nově naučená mistrovství s těmi existujícími a tvořte až 45 kombinací.

Nová křivka zkušenosti

- Dosáhněte 85. úrovně a maximalizujte potenciál své postavy.

Nové zbraně a vybavení

- Hledejte nové a mocné vybavení, od barevných keltských štítů po slavné zbraně germánských legend.- Nové možnosti tvorby relikvií a talismanů a nový způsob vylepšení i legendárních předmětů.- Nové vrhací zbraně s vyrovnaným poměrem mezi dostřelem a rychlostí.

Noví nepřátelé a bossové

- Od obyvatel temných germánských lesů po síly samotného Ásgardu.

Vylepšené úpravy postav

- Rozšířená nabídka regionálních stylů a barviv.- A konečně: kalhoty!

Technická a systémová vylepšení

- Nové shadery a grafické efekty.- Vylepšená ragdoll fyzika.- Vylepšení rozhraní a odezvy v boji.- Vylepšené ovládání úprav.- Vylepšené nástroje moddingu.

Titan Quest původně vyšel 26. června 2006 na PC. Loni následovala Anniversary Edition, která je potřeba k hraní nového rozšíření.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama