RPG akce Vampyr v E3 traileru
Vampyr Novinka RPG akce Vampyr v E3 traileru

RPG akce Vampyr v E3 traileru

Michal Burian

Michal Burian

11

V kůži upíra ponesete v ulicích Londýna následky svých činů.

Reklama

Formálně začíná E3 až v pondělí, ale už dnes se objevují novinky, které s tímto herním svátkem souvisí. Společnost Focus Home zveřejnila E3 trailer lákající na nadcházející akční RPG Vampyr. Titul mají na starost vývojáři z Dontnod Entertainment, jsou podepsáni za Remember Me nebo skvělou adventurou Life is Strange.

Vampyr bude ale něco úplně jiného. Podíváme se do Londýna roku 1918. Ve městě vypukla španělská chřipka a v temných uličkách číhá velké nebezpečí v podobě upírů. Hráči se vžijí do doktora Jonathana Reida, známého chirurga, který se z války vrací domů. Jako doktor přísahal, že bude zachraňovat životy a starat se o nemocné. Ale po návratu je jiný, byl nakažen a stává se z něho upír. Musí tak pronásledovat a zabíjet ty, které slíbil, že bude uzdravovat.

V ulicích Londýna budete bojovat proti lovcům upírů a různým monstrům. Budete se muset rozhodnout, které civilisty si vyberete ke svému obědu, abyste zlepšovali své upírské schopnosti. Připravte se ale nést důsledky vašich činů. Tvůrci slibují, že každé zabití se promítne do příběhu a do života v Londýně. Jedno jediné zabití nebohého občana může znamenat velké problémy. Je jen na vás, zda Londýn zachráníte nebo pohřbíte.

V nejnovějším traileru se za doprovodu rockové písně Devil od norské zpěvačky vůbec poprvé podíváme do klubu Ascalon, kde se scházejí nejbohatší upíři. Jak správně očekáváte, v klubu poteče krev. Hodně krve.

Zároveň byl odhalen ještě bonus k předobjednávce obsahující dvě speciální zbraně s oblekem.

Vampyr vyjde v listopadu 2017 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama