Rune Factory 4 Special vyjde v únoru
Novinka Rune Factory 4 Special vyjde v únoru

Rune Factory 4 Special vyjde v únoru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Za koupi Archival Edition a za předobjednávku dostanete digitální plavky.

Reklama

Opona příběhu se zvedá a za jednoho krásného slunečného dne spadne hrdinka hry z nebe. Naštěstí je tu přátelský drak, který zbrzdí jeho pád, ale i když se tak vyhnul zranění, naše hrdinka si pamatuje pouze své jméno. Pod ochranou draka Ventuswilla objevuje úplně nový život na místním hradě, kde se stává vládkyní a musí se postarat o rozvoj města, činit obtížná rozhodnutí a zajistit potravu poddaným obděláváním půdy.

Jednoho dne se ale při průzkumu svého nového domova setká s neobvyklým motýlem, ze kterého se vyklube nepřítel. Po porážce tohoto obřího motýla zůstane na zemi ležet dívka. Proč se ale z monstra stal člověk? Díky těmto záhadným indíciím začíná velké dobrodružství za odhalením pravdy, které otřese samotnými základy tohoto světa.

Rune Factory 4 Special symbolizuje návrat populární spin-off série Story of Seasons, která v sobě kombinuje zemědělství s dobrodružstvím a průzkumem dungeonů. Teprve se 4 dílem se série dostává na Nintendo Switch, vylepšena o HD grafiku, novým režimem Newlywed a dalšími přidanými předělovými scénami.

V tomto samostatném příběhu se hráči mohou rozhodnout hrát buď jako mužský nebo ženský hrdina a potkají se rozmanitým seznamem potenciálních nápadníků a dalších milých měšťanů. Jako nově jmenovaný princ, nebo princezna, můžete plnit své královské povinnosti vydáváním vyhlášek na pomoc městu aby prosperovalo, nebo zaujmout spíše výrobní venkovský způsob vlády zvýšením produkce vlastního ovoce a zeleniny a pomáhat tak městům z vesnic.

Pokud by se vám ve vašem denním itineráři objeví nějaké dobrodružství v dungeonu, můžete si vyrobit nebo koupit obrovské množství mečů, kopí a kouzelnických holí a vydat se do boje s nebezpečnými nepřáteli. Anebo si dokonce přivést nějaké společníky nebo přátelská monstra, které vám během vašich cest pomohou.

Rune Factory 4 Special vyjde na Switchi v Evropě a v Austrálii 28. února prostřednictvím XSEED Games a Marvelous Europe. tato verze bude obsahovat anglický i japonský dabing a možnost zapnout si titulky v angličtině, francouzštině a němčině.

Nákupem fyzické edice Archival Edition a za předobjednávku prostřednictvím e-shopu Nintenda získáte obsah ke stažení v podobě DLC Swimsuit Day. V den vydání hry bude navíc vydán bezplatný obsah ke stažení Another Episode a zůstane zdarma 2 dny. Poté bude stát 4,49 euro. Another Episode přidá ilustrované příběhy ke všem 12 kandidátům na manželství a bude kromě japonštiny nadabován i anglicky.

Zdroj: Marvelous Europe

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama