Různé klimatické podmínky ve sci-fi strategii Meridian: New World
Meridian: New World Novinka Různé klimatické podmínky ve sci-fi strategii Meridian: New World

Různé klimatické podmínky ve sci-fi strategii Meridian: New World

Michal Burian

Michal Burian

5

Nadějná real-time strategie od nezávislého studia Elder Games s budováním velkých armád i stealth postupem.

Reklama

Nezávislé studio Elder Games oznámilo vývoj Meridian: New World pro PC. Půjde o real-time strategii se sci-fi tematickou, kde budou hrát významnou roli měnící se klimatické podmínky, jak si můžete prohlédnout na prvních screenshotech.

Vývojáři počítají pouze se singleplayerem a samotný příběh nás zavede do kůže Daniela Hansona, velitele první expedice na planetu Meridian, kde odhalíte temné tajemní. Zajímavé je, že má jít o velmi rozsáhlou strategii, kdy budete moci prozkoumávat herní svět a ovlivňovat ho s každým svým rozhodnutím. Budete moci dokonce blíže poznat posádku své lodi a mluvit s nimi. Tím můžete ovlivnit jejich chování.

Prozatím se počítá s 15 různými zbraněmi a postupným získáváním zkušenostních bodů během bitvy. Body následně použijete pro upgrade velitele a speciálních bojových schopností. Ty budou hrát v bitvě velkou roli, dokážou otočit průběh bitvy, jež může být vedena stealth postupem nebo za pomoci obrovské armády.

Záleží pouze na vás, zda se budete spoléhat výhradně na výzkum lepších zbraní a speciálních schopností, nebo můžete riskovat budováním velké ekonomiky a postupně si stavět masivní armádu ze svých obrovských zdrojů. Bude pouze na vás, kolik vojáků obětujete.

Samozřejmostí bude i rozsáhlý editor levelů a skriptovací nástroje pro vytvoření vlastní mapy/mise.

Více informací se o Meridian: New World dozvíme již za necelý měsíc na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama