Rychlá akce Sunset Overdrive zítra zdarma pro předplatitele Xbox Live
Sunset Overdrive Novinka Rychlá akce Sunset Overdrive zítra zdarma pro předplatitele Xbox Live

Rychlá akce Sunset Overdrive zítra zdarma pro předplatitele Xbox Live

Michal Burian

Michal Burian

3

Pokud máte Xbox One a předplacený Gold účet, budete si moci po dobu 24 hodin vyzkoušet rychlou akci Sunset Overdrive.

Reklama

Sunset Overdrive od Insomniac Games patří mezi velmi povedené Xbox One exkluzivity. Hru jsem v říjnu recenzoval a neváhal jsem ji za šílený styl, neustálou akci s grindováním a skákáním, rozmanité zbraně, nespočet mutantů nebo výbuchy dát krásných 7/10. Hodnocení by mohlo být lepší, kdyby se neopakovaly úkoly, byl zajímavější příběh s vedlejšími postavami nebo propracovanější grafické zpracování s umělou inteligencí.

Ať tak či onak, Sunset Overdrive bez pochyb patří mezi zajímavou exkluzivitu, s kterou jste možná ještě neměli čest. Pokud je tomu tak a máte Xbox One a předplacený Gold účet, tak si od zítřejšího rána po dobu 24 hodin budete moci hru vyzkoušet a sami si na ní udělat názor.

Sunset Overdrive bude na Xbox Live ke stažení od zítřejší šesté hodiny ranní. Vyplatí se přivstat, stahovat totiž bude 23,17 GB. Abyste mohli začít hrát, nemusíte mít stažena všechna data.

Ve zkušební verzi Sunset Overdrive budete moci odemknout všechny achievementy, vyzkoušet si online multiplayer a pochopitelně si dosavadní pokrok přenést do případné plné verze, kterou byste si koupili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama