Rýži od Sakuny si dáme později
Novinka Rýži od Sakuny si dáme později

Rýži od Sakuny si dáme později

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Vydání Sakuny: Of Rice and Ruin odloženo na rok 2020.

Reklama

Vydavatel XSEED Games a vývojáři ze studia Edelweiss oznámili odložení vydání hry Sakuna: Of Rice and Ruin z původně plánovaného termínu, který byl tuto zimu, na "někdy v roce 2020". Zaručeno máme pouze to že bude k dispozici celosvětově pro PlayStation 4, Switch a pro PC.

Režisér hry Nal informoval o odložení krátkou zprávou:

Vydání hry bylo odloženo z konce tohoto roku na rok 2020. Přijměte prosím naše omluvy. Víme, že jsou mnozí z vás touto hrou nadšeni a našim největším přáním je sdílet tento titul s vámi jakmile to jen bude možné. Zároveň pevně věříme, že bychom měli vytvořit hru, na kterou budeme hrdí a nemuseli ničeho litovat.

Vývoj pokračuje dobrým tempem. Bitevní systém je téměř hotový a provádíme vylepšení souvisejících herních systémů. Velká část zbývající práce souvisí s úpravou RPG prvků a cutscén, ale blížíme se konci.

Od doby, kdy jsem ještě byl studentem, jsem vždycky chtěl udělat akční RPG, ale nebyl jsem si úplně jistý, jestli na to mám. Za posledních 15 let jsem se maximálně snažil dosáhnout tohoto cíle.

Sakuna: Of Rice and Ruin byla součástí japonské verze pořadu Nintendo Indie World. Níže se můžete podívat na část, věnovanou tomuto RPG.

Zdroj: XSEED Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama