S F1 2016 se hlouběji ponoříte do světa královny motorsportu
F1 2016 Novinka S F1 2016 se hlouběji ponoříte do světa královny motorsportu

S F1 2016 se hlouběji ponoříte do světa královny motorsportu

Michal Burian

Michal Burian

22

Zahřívací kolo, manuální starty, informace o multiplayeru a mnoho dalšího.

Reklama

Společnost Codemasters odhalila nové detaily o připravované hře F1 2016. Před několika týdny byla hra oznámena, zároveň vývojáři lákali na návrat propracované kariéry s až deseti sezónami. Dnes přichází autoři s dalšími informacemi a minutovým trailerem.

Z dřívějška víme, že kromě propracované kariéry se o slovo v závodech přihlásí také Safety Car a Virtual Safety Car. To ale nebude vše, důležitou novinkou je zahřívací kolo před samotným startem. Codemasters chtějí, aby se hráči hlouběji ponořili do světa královny motorsportu a zažili tu atmosféru a vzrušení před startem. Stejně jako ve skutečnosti, i v F1 2016 bude zahřívací kolo důležité, budete muset kroužit, abyste dostatečně zahřáli pneumatiky a brzdy. Jenom tak budete moci dobře odstartovat a posunout se na roštu směrem vzhůru, případně se nepropadnout. Životně důležitá bude vaše reakční rychlost, jakmile zhasnou světla, musíte na to šlápnout.

Se zahřívacím kolem souvisí také možnost manuálních startů, kdy musíte správně nastavit spojku, vyvážit otáčky apod. Současní toho bude manuální kontrola při zastávce v boxech, musíte na začátku boxové uličky před bílou čárou snížit rychlost, konzistentní rychlostí dojet ke svým mechanikům a poté se vrátit zpět na závodní dráhu. Pokud pojedete nad stanoveným limitem, dostanete penalizaci.

Další potěšující informací je počet hráčů v multiplayeru. Ten byl navýšen na 22. To znamená, že v multiplayeru nemusí být žádná umělá inteligence. Během závodu nebudou chybět ani informace na boxové zídce při průjezdu cílovou rovinkou, realistický systém pokut/sankcí a samozřejmě realistické poškození formulí. Pozorní fanoušci si v novém videu jistě všimli debaty se svým agentem, závodním inženýrem a rychlé práci mechaniků při výměně pneumatik.

Poslední dnešní novinkou jsou renovované obrubníky, nový povrch a v neposlední řadě nová fyzika.

Tohle všechno se má postarat o to, že F1 2016 bude hrou, která bude reprezentovat formuli 1. Pokud vyhledáváte spíše arkádu, tak se F1 2016 nemusíte bát, vše si budete moci nastavit, nebude chybět asistence brždění, trakce atd.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama