S.K.I.L.L.- Special Force 2 je nová multiplayerová střílečka na Unreal Engine 3
Novinka S.K.I.L.L.- Special Force 2 je nová multiplayerová střílečka na Unreal Engine 3

S.K.I.L.L.- Special Force 2 je nová multiplayerová střílečka na Unreal Engine 3

Michal Burian

Michal Burian

12

Konkrétně free-to-play FPS od Gameforge, která nabídne mnoho zbraní a vybavení, individuální přizpůsobení postav, různé mapy a velký výběr herních módů.

Reklama

Společnost Gameforge oznámila, že na evropský online trh vtrhne nová multiplayerová free-to-play střílečka z pohledu první osoby. Půjde o titul S.K.I.L.L.- Special Force 2, který nabídne mnoho zbraní a vybavení, individuální přizpůsobení postav, různé mapy a velký výběr herních módů.

Hra slibuje dynamický multiplayer, kde se na bojišti bude moci střetnout až 16 hráčů. V režimech deathmatch a team deathmatch vás čeká klasický boj, zatímco v Seizure mód bude muset jeden z týmů udělat vše proto, aby se dostal k tajným informacím, které ve svém táboře chrání druhý tým.

Pokud by vám to přišlo málo, tak vývojáři lákají ještě na Survival mód. V tom budou hráči čelit vlnám zlých a nebezpečných alienů ve skupinkách až čtyř hráčů (troufnete si čelit jim sami?). Survival bude hrát významnou roli také v party režimu. Prvním tým bude mít za úkol vyzabíjet mimozemské vetřelce, zatímco ten druhý se vžije do jejich kůže a bude se muset bránit s jedinečnými zbraněmi.

V každém módu se budete moci spolehnout na rozsáhlý arzenál zbraní. Primární zbraně budou rozděleny do kategorií - odstřelovací pušky, MG a SMG - a budou k dispozici v různých provedeních, např. s tlumičem. Postavu si navíc budete moci různé přizpůsobit; od bot, helmu až po další vybavení.

S.K.I.L.L.- Special Force 2 pohání Unreal Engine 3. V průběhu následujících dnů nebo týdnů začne uzavřená beta, do které se odstane 5000 hráčů. Přihlásit se můžete na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama