S kladivem na zombíky v akci Dead Block
Novinka S kladivem na zombíky v akci Dead Block

S kladivem na zombíky v akci Dead Block

Michal Burian

Michal Burian

2

Tři přeživší musí přežít Zombie Armageddon ve ztřeštěné akci Dead Block. Připraveni na Zombie Armageddon?

Reklama

Dead Block je ztřeštěná zombie akce, v níž se dostanete do kůže třech přeživších - stavebního dělníka Jacka Fostera, dopravní policistky Foxy Jonesové a věčně hladového skauta Mike Bacona. Tihle tři se spojili, aby přežili invazi nemrtvých. Úkryt nalezli v opuštěném domě, kde si postavili blokády, rozmístili pasti a zajistili si potřebné zbraně.

Zombie budete moci zabíjet neobvyklými způsoby; instalací unikátních pastí, chytrými bombami, takticky nebo zbraněmi nablízko, včetně již zmíněného kladiva. Vše ale bude především o taktice, budete si muset dávat pozor na blokády a shánět zásoby, ať už potřebného materiálu či munice.

Do toho všeho bude hrát Rock’n’Roll hubna z padesátých let a vy si vesele budete moci přepínat mezi dělníkem, policistou nebo skautem, tedy za předpokladu, že s vámi nehraje kamarád v kooperačním split-screen módu. Očekáváme tedy, že každý bude mít unikátní schopnosti, které se budou hodit v boji o přežití.

Již z popisu lze vydedukovat, že se bude jednat o velmi ztřeštěnou a zábavnou akci, což dokazuje také oficiální tisková zpráva. V ní se totiž dočteme následující: "Jste natolik chytří, abyste přežili Zombie Armageddon? Nepropadejte panice! Zapněte svůj mozek a popadněte kladivo."

A kdy, že tahle sranda vyjde? Vývojářský celek z Candygun Games počítá s Dead Block v průběhu tohoto roku, a to pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Další obrázky v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama