S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl se dočká dokumentu o jeho náročném vývoji
i Zdroj: GSC Game World
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl Novinka S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl se dočká dokumentu o jeho náročném vývoji

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl se dočká dokumentu o jeho náročném vývoji

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Snímek bude bezplatně k dispozici již příští měsíc.

Reklama

Vývojáři z ukrajinského studia GSC Game World oznámili dokument, který bude mapovat vývoj hry S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Práce na očekávané postapokalyptické akci výrazně ovlivnila ruská invaze na Ukrajinu, po které byl vývoj na čas pozastaven. Většina týmu se následně přesunula do Prahy, kde mohl vývoj hry dál pokračovat. 

Někteří vývojáři ale zůstali na Ukrajině, kde se jako součást místních ozbrojených složek zapojili do obrany proti ruské agresi. Připomenout v tomto směru můžeme vývojáře Volodymyra Ježova, který začátkem roku 2023 padl v bitvě o strategicky významné město Bachmut. 

Dokument s názvem Wargame: The Making of S.T.A.L.K.E.R. 2 bude uveden již 3. října. Zhlédnout ho budete moci zdarma přímo na oficiálním Youtube kanále studia GSC Game World. Níže se můžete podívat na premiérový teaser. Samotná hra S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl vyjde 20. listopadu na PC (Steam), konzoli Xbox Series X/S i v předplatném Xbox/PC Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama