S.T.A.L.K.E.R. 2 s internetovou ochranou
Novinka S.T.A.L.K.E.R. 2 s internetovou ochranou

S.T.A.L.K.E.R. 2 s internetovou ochranou

Michal Burian

Michal Burian

35

Studio GSC Game World oznámilo, že nadcházející post-apokalyptická střílečka S.T.A.L.K.E.R. 2  využije nepopulární internetovou ochranu jako např.  Assassin's Creed nebo Command &amp; Conquer 4 <strong>+ aktualizace</strong>.

Reklama

Aktualizace: Na oficiálním Twitteru studia se objevila zpráva, že protipirátská ochrana stále není potvrzena. Více informací bychom se měli dozvědět již příští týden.

"Žijeme v regionu bývalého Sovětského svazu a víme, jak je těžké bojovat proti pirátství. Prozatím nejsme rozhodnuti jakou nebo zda vůbec použijeme ochranu proti warezu. Buďte si jisti, že děláme vše proto, aby toto rozhodnutí bylo nejefektivnější a pro všechny hráče přijatelné," upřesnil Sergey Grigorovič, generální ředitel GSC Game World.

Původní zpráva

S.T.A.L.K.E.R. 2 je stále ve vývoji, to ovšem nebrání tvůrcům připravit fanoušky na fakt, že hra využije nepopulární protipirátskou ochranu. Ta zajistí, že část obsahu bude umístěna na severu a bude se stahovat v průběhu hraní. Trvalý přístup k internetu je podle generálního ředitele tvůrčího celku nutný.

"Textové informace, kódy a úkoly budou nahrávány přes internetové připojení. Softwarové pirátství je pro nás velký problém, proti němuž se snažíme bojovat v rozumných mezích."

"Pokud si lidé nemohou dovolit licencovanou verzi, tak si stáhnout pirátskou kopii. Na Ukrajině existují různé produkty, které lidé milují natolik, že si zakoupí licenci. A právě takový produkt chceme vytvořit," dodal Sergey Grigorovič.

Ze slov Grigoroviče lze usoudit, že studio GSC Game World má v plánu vytvořit hru, kterou si hráči zamilují natolik, že budou ochotni rozbít své milované prasátko.

S.T.A.L.K.E.R. 2 byl prozatím potvrzen pouze pro PC. Je ovšem pravděpodobné, že vyjde také Xbox 360 a PlayStation 3 verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama